Wij houden u up-to-date

Onze showrooms zijn gesloten, met advies en montage blijven we gewoon doorgaan!

Met de actuele ontwikkelingen rondom COVID-19 is ook Vitrona genoodzaakt de showrooms te sluiten. Wel blijven onze showrooms virtueel geopend en gaan onze inmeet- en montage afspraken gewoon door!

  • Onze showrooms zijn virtueel geopend! Via videochat staan wij voor u klaar om uitgebreid online advies te geven. Lees onderaan deze pagina alles over Gratis Contactloos Advies (GCA)
  • Thuis advies op maat! Maak een afspraak met een van onze specialisten voor inmeten en advies bij u thuis.

Samen veilig doorwerken

Wij werken volgens het Samen veilig doorwerken protocol:

  • Wij zullen alleen advies geven en monteren als wij zelf geen gezondheidsklachten hebben.
  • Wij vragen u ook om een afspraak te verplaatsen als u gezondheidsklachten heeft of in quarantaine bent.
  • Wij vragen u het huis goed te ventileren.
  • Wij vragen u de installatie goed bereikbaar te maken
  • Wij vragen u 1,5 meter afstand te houden
  • Bij zorglocaties volgen wij de instructies van de opdrachtgever

Gratis Contactloos Advies (GCA)

Helaas zijn onze showrooms gesloten, maar toch willen wij u graag adviseren. Daarom hebben wij voor u Gratis Contactloos Advies geïntroduceerd. Hierbij adviseren wij u via videochat of door middel van foto's die u ons toestuurt. 

Videochat: om u toch zo persoonlijk mogelijk van dienst te zijn kunnen wij u adviseren d.m.v. videochat. Hiervoor neemt u contact met ons op via het contactformulier. Laat uw contactgegevens achter en geef aan dat u met ons wilt videochatten. 

Foto's: hierbij vragen wij u om ons een foto en maatvoeringen te sturen van de locatie waar uw zonwering, een terrasoverkapping of advies over wenst. Dit doet u via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@vitrona.nl.

Als u voor een van bovenstaande mogelijkheden kiest, neemt een van onze medewerkers contact met u op voor advies op maat en om vervolg stappen te bespreken. Wij mogen gelukkig nog steeds bij u langskomen om de zonwering, rolluiken, terrasoverkapping en/of raamdecoratie bij u in te meten.

Let een beetje op elkaar! Veel sterkte namens het gehele Vitrona team.

Afspraak maken

Wilt u zich aanmelden voor videochat of gelijk een inmeetafspraak maken? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Contact opnemen

Wilt u advies over zonneschermen of terrasoverkappingen?
Neem contact op