Wij houden u up-to-date

Uitnodiging overkapping inspiratiedagen bij Vitrona

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 september staat de showroom van Berkel en Rodenrijs volledig in het teken van de Overkapping inspiratiedagen en op vrijdag 29 en zaterdag 30 september in Naaldwijk. Tijdens deze dagen richt Vitrona zich op het verstrekken van advies over de ideale tuinkamer die aansluit bij de stijl van uw woning en uw wensen.

Het ultieme buitenleven

Een terrasoverkapping biedt een verlenging van uw woonkamer. Stelt u zich eens voor: heerlijk genieten van een kop koffie of een glas wijn in uw eigen veranda of tuinkamer. In de zomer ontspant u tijdens lange avonden en in de herfst geniet u comfortabel onder de warmte van heaters. Tijdens onze inspiratiedagen zult u geïnspireerd raken door de vele mogelijkheden die een terrasoverkapping biedt voor het ultieme buitenleven. 

Ontdek eindeloze mogelijkheden

In onze showroom staat ons team klaar om u te adviseren over alle mogelijkheden , terwijl u geniet van een culinair hapje en drankje. Ervaar alle opties, waaronder glazen schuifwanden, schuifbare panelen met aluminium of houten draaibare lamellen en geïntegreerde screens. Bovendien heeft Vitrona een divers aanbod van accessoires voor extra comfort, zoals de fantastische Heatsail Dome, verlichting en muziek.

Van harte welkom

De Overkapping inspiratiedagen bij Vitrona is geopend op de vrijdag van 9.00 – 17.00 uur en zaterdag van 10.00 - 17.00 uur. U vindt voldoende eigen parkeergelegenheid bij onze showroom. Wij heten u van harte welkom!

Meld je aan via Facebook  showroom Berkel en Rodenrijs | Meld je aan via Facebook Showroom Naaldwijk

 

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!