Wij houden u up-to-date

Nieuwe verkoop adviseur Stefan

Stefan van Marwijk is onze nieuwe adviseur verkoop binnendienst in de regio Berkel en Rodenrijs. Stefan is 33 jaar jong en een echte jongen uit de regio. In zijn vrije tijd is hij een echt gezelligheidsmens, speelt hij voetbal of zit hij liefst buiten in zijn tuin. Wij stelden hem wat vragen.

Welke ervaring heb je?

"Ik ben geen onbekende in de verkoop. Ik heb een MBO-opleiding gevolgd voor ondernemingsschap & detailhandel welke ik met succes heb weten af te ronden. Ik heb daarna lang als fietsenverkoper gewerkt bij Wijtman in Delft. Zodoende heb ik veel ervaring als verkoper weten op te bouwen die ik kan toepassen bij Vitrona."

Hoe ben je bij Vitrona terechtgekomen?

"Ik had al van Vitrona gehoord via mijn goede vriend en oud werkgever Almar. Hij is al jaren bij Vitrona in dienst is en ook hij is werkzaam als Adviseur Binnendienst. De vacature voor Adviseur Verkoop Binnendienst was er niet op het moment dat ik interesse kreeg voor Vitrona, dus besloot ik een open sollicitatie te sturen, waarna ik uitgenodigd werd voor mijn eerste gesprek."

Wat is je eerste indruk van Vitrona?

"Ik ervaar het als een leuk en fris bedrijf waar ik mijn kwaliteiten goed in kan zetten en daarnaast zie ik ook veel doorgroei mogelijkheden. Ik haal mijn voldoening bij een bedrijf als deze welke zorgt dat klanten tevreden zijn en waar kwaliteitsproducten worden gerealiseerd. Een streven waar ik graag mijn steentje in bijdraag. Ik heb mijn eerste gesprekken na een paar weken inwerken al mogen voeren en ik krijg nu al positieve energie om de mensen te helpen en ze zo goed mogelijk te voorzien van het juiste advies."

Wat zijn je toekomstige doelen bij Vitrona?

"Voor de komende jaren is dat het vergroten van mijn kennis over de markt, producten en vooral ook de mensen. Wanneer ik dit eigen heb gemaakt zie ik mijzelf wel als buitendienst medewerker ontwikkelen."

Wat is een persoonlijke eigenschap die je kan inzetten bij deze functie?

"Ik leef volgens het principe dat je iemand behandelt zoals je zelf ook behandeld wilt worden. Dit is een goed principe die ik tijdens mijn verkoop ervaring altijd heb toegepast om een goede sfeer te creëren tussen mij en de klant. Daarnaast ben ik zeer geduldig waardoor ik de tijd kan nemen om naar iemand zijn wensen te luisteren en hierop mijn advies te geven."

Wilt u advies over zonneschermen of terrasoverkappingen?
Neem contact op