Wij houden u up-to-date

Nieuwe luxe bedrijfswagens in Vitrona stijl!

Deze drie projectleiders beginnen het nieuwe jaar goed met hun nieuwe luxe bedrijfswagen in Vitrona stijl. 

Ieder een unieke keuze

 

In het verleden moesten alle auto’s hetzelfde zijn, dat was de gedachte toendertijd en zie je nog vaak bij bedrijven terug. Echter is ieder mens en functie is anders, daarom is er nu op een natuurlijke manier rekening gehouden met de berijder. Hierdoor viel de keuze van onzel ange Marcel op een hogere auto, de Peugeot 2008. Ronald en Arnoud juist wensten voor het goed uitvoeren van hun werk meer laadruimte en kozen voor de Toyota Corolla Hybrid Station. Kwaliteit staat voorop en in de zonwering zijn kleine details belangrijk, het kan zo fout gaan. Daarom nemen onze zonwering projectleiders Ronald en Arnoud voor het inmeten details mee van o.a. screen/rolluikkasten, doekstalen, demo stukjes van alle soorten geleiders, enzovoorts. Dit om fouten tot een minimum te beperken en snelheid te generen bij de afspraken en met vertrouwen een project tot in de puntjes uitwerken. Daar worden zowel onze klanten als wij bij Vitrona blij van!

Naast de gunstige milieuaspecten beschikken deze luxe bedrijfswagens ook over een strak design, helemaal passend bij onze projectleiders als de huisstijl van Vitrona.

Vemo Lease

Voor de aanschaf van deze auto’s is gekozen voor Vemo Lease die op hetzelfde bedrijventerrein als Vitrona in Naaldwijk is gehuisvest en al sinds 1990 een vruchtbare samenwerkings partner is. Directeur Richard Baljeu vertelt over de samenwerking met Vitrona en het contact met de mede-eigenaar van Vitrona Jack van der voort: 

 

“De samenwerking met Jack en met Vitrona is altijd erg persoonlijk en loopt via korte lijnen. Een voorbeeld hiervan is dat belangrijke beslissingen gewoon via de app en ook buiten de standaard 9 tot 17 werktijden gemaakt kunnen worden. Dit maakt de samenwerking erg plezierig en effectief”.

 

nieuwe autos vitrona 2

 

Wilt u advies over zonneschermen of terrasoverkappingen?
Neem contact op