Wij houden u up-to-date

Nieuwe collega Ronald

Sinds 30 april is Ronald van Loon bij Vitrona gestart. Ronald, 47 jaar oud en vader van drie kinderen versterkt ons team als vertegenwoordiger van zowel de buiten- als de binnenzonwering. Meer weten over Ronald?

Ronald werkt vanuit onze showroom in Naaldwijk. We stelden Ronald wat vragen om hem beter te leren kennen:

Wat heb je hiervoor gedaan?

Mijn carrière in de zonweringsbranche is gestart als monteur bij Zonwering Westland. Na wat uitstapjes bij wat andere zonweringsbedrijven, ben ik weer terug gekomen bij Zonwering Westland, waar ik zo’n 15-20 jaar heb gewerkt als vertegenwoordiger. In de daarop volgende jaren werkte ik bij ABZ als vertegenwoordiger van de raamdecoratie en bij D&V, als verkoper van raamdecoratie, zonwering en gordijnen.

Wat verwacht je van het werken bij Vitrona?

Ik verwacht bij Vitrona te komen werken in een leuke omgeving met een leuk team. Ik heb altijd vanuit de gedachte gewerkt dat mensen samen het meeste kunnen bereiken. Als team doen we het met elkaar en dit alles om een mooi eindresultaat te bereiken.

Wat is je eerste indruk nu je hier al een paar weken heb gewerkt?

Alles is vrij nieuw. Elk bedrijf opereert anders en dat is ook hier natuurlijk het geval. In het begin moest ik erg wennen aan het systeem waarin we werken en ook de manier van werken, maar door mijn ervaring in de zonweringsbranch kon ik wel al snel op pad en was ik na mijn eerste week al aan het inmeten. Verder vind ik het een mooi bedrijf met prachtige showrooms en vooral ook het juiste productaanbod spreekt mij hierin aan.

Wat zijn jouw doelen bij Vitrona?

In eerste instantie om de komende tijd mijn plek te vinden in het bedrijf en het team, en hopelijk dit dan voort te zetten voor de komende 15 à 20 jaar. Ik hoop dat het bedrijf ieder jaar een mooi eindresultaat kan behalen en dat ik hieraan mijn steentje kan bijdragen.

Noem eens een goede persoonlijk eigenschap van jezelf

Ik ben een zeer enthousiast persoon en dit probeer ik ook altijd naar anderen over te brengen. Daarnaast wil ik de mensen om mij heen graag helpen en mijn kennis met hen delen.

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!