Vitrona blog, wij houden u up-to-date

Nieuwste toevoeging aan het Vitrona team: Annemarie

Annemarie gaat op de zaterdag als gastvrouw in Naaldwijk aan de slag. Ze heeft haar hele leven in het ziekenhuis gewerkt, gaat momenteel met pensioen en is 66 jaar oud. Annemarie heeft twee kinderen en vier kleinkinderen. Annemarie: "Ik kan niet stilzitten. Daarom was ik ook erg blij dat ik op de zaterdag kon blijven doorgaan."

Wat heb je hiervoor gedaan?

Ik werk momenteel in het ziekenhuis als voedingsdeskundige. Hier ga ik binnenkort met pensioen. Ik heb hier gewerkt op de couveuse afdeling. Daarnaast werk ik al meer dan 20 jaar als vrijwilliger bij de dierenpraktijk.

Hoe ben je bij Vitrona terecht gekomen?

Ik hoorde van deze vacature via mijn buurman Marcel die al 20 jaar bij Vitrona werkt. Hij gaf aan dat Vitrona nog een gastvrouw zocht voor de zaterdag en droeg mij daarna aan bij Vitrona. Gelijk na het eerste gesprek bleek al dat we een goede match waren voor elkaar en ik kon me gelijk klaar maken voor mijn eerste zaterdag!

Wat verwacht van je Vitrona?

Ik vraag me vooral af in wat voor bedrijf ik terecht ga komen. Ik heb nu een zaterdag gedraaid en dit beviel mij erg goed. Ik ben zeer hoopvol dat ik een mooie plek heb gevonden voor de komende jaren.

Welke eigenschap van jezelf past goed bij je nieuwe baan?

Ik ben echt een mensenmens. Ik hou van gezelligheid en maak graag een praatje. Ik ben daarnaast zeer geordend en netjes. Deze baan is mij dus eigenlijk op mijn lijf geschreven aangezien ik veel van mijn kwaliteiten kwijt kan in deze uitdaging!

Wilt u advies bij de aanschaf van uw zonnescherm?
Neem contact op

Vul uw gegevens in en ontvang de Renson brochure in uw mailbox.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid.
Vul uw gegevens in en ontvang de Vitrona terrasoverkapping lookbook in uw mailbox.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid.
Vul uw gegevens in en ontvang de Vitrona zonwering lookbook in uw mailbox.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid.