Wij houden u up-to-date

Even voorstellen: Marcel Gouweloos

In onze showroom in Berkel en Rodenrijs is verkoper Marcel Gouweloos aan de slag gegaan. En dat bevalt hem positief. "Fijn om weer collegialiteit, een prettige sfeer en behulpzaamheid in een team tegen te komen", aldus een tevreden Marcel.

Wij hebben Marcel wat vragen gesteld om hem beter te leren kennen:

Wat heb je hiervoor gedaan?

Na de LTS ben ik op 17-jarige leeftijd bij de Koninklijke Marine gegaan. Hier heb ik een Technische opleiding gevolgd,  waarna ik 4 jaar heb gevaren als machinist 1 TDW. Na deze periode heb ik bij een machine-revisiebedrijf gewerkt, en daarna eigenlijk een hele andere kant opgegaan en de zonwering ingerold. Na veel ervaring opgedaan te hebben bij diverse zonweringsbedrijven, nu met veel enthousiasme aan de slag bij Vitrona.

Wat verwacht je van Vitrona?

Wat ik tot nu toe meemaak bij Vitrona heb ik jarenlang gemist. Dus die verwachting is in ieder geval al uitgekomen. De collegialiteit, omgang en sfeer met elkaar, en behulpzaamheid is weer fijn om in een team tegen te komen.

Wat zijn je doelen bij Vitrona?

Ik hoop in dit teamwork mijn steentje te kunnen bijdragen en mijn werk zo goed mogelijk te kunnen doen. Plezier in werk staat bij mij op nummer 1!

Noem eens een goede persoonlijke eigenschap van jezelf?

Bescheidenheid en geduld vind ik wel twee goede eigenschappen van mij.

 

Terug naar overzicht

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!