Wij houden u up-to-date

Dennis en Machiel 12,5 jaar onderdeel van Vitrona!

Dit jaar viert Vitrona niet alleen haar eigen jubileum maar, ook dat van Machiel van der Kruijk en Dennis van Leeuwen. Beide heren zijn dit jaar alweer 12,5 jaar onderdeel van het Vitrona team.

Machiel, een logistiek wonder

Onze planner Machiel van der Kruijk heeft met zijn kennis in planning en logistiek veel waarde bijgedragen bij het efficiënter maken van onze processen. Hij heeft de zonwering helemaal eigen gemaakt en wordt zeer gewaardeerd door onze monteurs. Machiel is een doorzetter en een organisator. Hij verzet ontzettend veel werk en levert ook in deze drukke periode kwaliteit. 

Dennis, van leerling tot teamleider

Onze vakman Dennis van Leeuwen (zie foto's) is bij ons begonnen als leerling monteur zonder enige ervaring in zonwering of terrasoverkappingen. Na een aantal jaar interne opleiding is hij heeft hij zich ontwikkeld en is uiteindelijk als teamleider aan de slag gegaan. Dennis heeft zich ontpopt tot een “echte technicus op het gebied van elektro en montage.” Elke klant is bijzonder tevreden met het werk dat Dennis aflevert.

blog jubilarissen afbeelding tekst

Het grote feest laat helaas nog even op zich wachten in verband met de coronaperiode. Zodra het weer kan proosten we samen op jullie en onze jubilaris van SchermNed, Marianne Zwinkels.

Heren, namens het hele Vitrona team willen wij jullie bedanken dat jullie deel uitmaken van ons team, jullie zijne echte toppers! Op naar de 25 jaar met veel mooie momenten, projecten en gezelligheid!

Wilt u advies over zonneschermen of terrasoverkappingen?
Neem contact op