Wij houden u up-to-date

Ardennenweekend Vitrona en SchermNed

Een weekend vol avontuur, verrassingen en gezelligheid in de prachtige Ardennen. Dat is precies hoe de teams van Vitrona en SchermNed het Ardennenweekend hebben ervaren.

Hoe het begon

De showroom van Vitrona Naaldwijk was het verzamelpunt voor vertrek en hier stond een heerlijke lunch voor iedereen klaar om het weekend goed te beginnen. Intussen werden ook de groepen bekend gemaakt voor de teamactiviteiten. En natuurlijk was de spanning te snijden wanneer bekend werd gemaakt wat de verrassingsbestemming was. De Ardennen!!

Na een gezellige carpoolrit kwam iedereen aan in de prachtige accommodatie in Libramont-Chevigny. Gastheer Simon zorgde op locatie voor een warm welkom met een hapje, en daarbij een glaasje bubbels. Er werd een toast uitgebracht en het weekend kon beginnen! 

Een weekend vol activiteiten

Nieuwsgierig vertrok iedereen naar de kamers om de spullen uit te pakken. Op de bedden lag wat lekkers, oordopjes en het programmaboekje voor het weekend. Na wat opfrissen was het tijd voor een heerlijk diner. En na het avondeten was er nog genoeg tijd om bij te praten, spelletjes te spelen en te genieten van een gezellige sfeer rondom het kampvuur op de binnenplaats.

De volgende ochtend werd iedereen vroeg verwacht voor een heerlijk ontbijt waarna de bus vertrok naar een prachtige locatie midden in de Ardennen voor sportieve activiteiten. Na een duidelijke briefing over bergbeklimmen, eerst nog even een groepsfoto en was iedereen klaar voor de start! Na een uitdagende klim kwamen sommige collega’s terug onderaan de berg terwijl andere kozen voor een terugweg via een tokkelbaan. Tijdens deze activiteit stond teamwork en elkaar verder helpen centraal en collega’s coachte elkaar er doorheen.

img 0888

Na deze spannende activiteit stond een welverdiende lunch klaar op deze mooie locatie. Daarna volgde het middagprogramma wat in het teken stond van verschillende spellen zoals megavolleybal tot het blussen van een zogenaamde brand met een professionele brandweerspuit, katapult schieten en puzzels oplossen. Ook stond raften op het programma maar helaas was de stroming die dag te sterk. Team Vitrona en Schermned zou Team Vitrona en Schermned niet zijn als zij het daarbij zouden laten en dus werd besloten om te gaan lasergamen in het bos. Het kleine kind kwam bij iedereen in het team weer even helemaal naar boven.

img 09271f51dae4 a0ba 4cb2 9102 034e0188d888
Na deze dag vol activiteiten werd afgesloten in een gave verwarmde tipitent met in het midden een kampvuur en rondom bankjes. Met verschillende Belgische bieren, wijntjes en allerlei verschillende hapjes was het “genieten”! Vervolgens werd het tijd voor het diner wat plaatsvond bij nog zo’n sfeervolle tent. Hier stonden allemaal tafels rondom verschillende kampvuurplekken en heeft iedereen kunnen genieten van een sfeervol en welverdiend diner. De avond werd afgesloten met een fakkeltocht richting de bus.

De bonte avond
Eenmaal terug bij de accommodatie kreeg iedereen tijd om even op te frissen en bij te komen van alle activiteiten deze dag. De Bonte Avond stond voor de deur en hiervoor was een DJ geregeld die zorgde voor een onvergetelijke feestavond. Er werd zoveel gedanst dat collega’s er zelfs van moesten bijkomen bij het gezellige kampvuur.

a02127a2 5c62 4885 80a6 0a19fef4d75f

Wat een onwijs geslaagd weekend!

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!