Wij houden u up-to-date

Aanpassingen door Corona

Met alle actuele ontwikkelingen rondom het Corona Virus is ook vitrona genoodzaakt maatregelen te treffen. Vitrona zal de komende periode wél operationeel blijven, echter zullen wij werken volgens aangepaste bedrijfsvoering. Wij houden de richtlijnen van het RIVM goed in de gaten en zullen waar nodig onze bedrijfsvoering aanpassen. Onze inmeet- en montage-afspraken blijven vooralsnog zonder bericht gehandhaafd.

Voor uw en onze veiligheid hanteren wij de volgende maatregelen:

  • De komende periode is onze showroom alleen geopend op afspraak. 
  • Wij ontvangen maximaal drie klanten tegelijk in onze showroom en hanteren de gebruikelijke openingstijden voor deze afspraken. U kunt bellen om een afspraak te maken. Als u voor de deur staat kunt u ons bellen, zodat onze verkopers de deur voor u open doen.
  • Onze vertegenwoordigers zullen het aantal afspraken tot een maximum van vier afspraken per dag beperken.
  • Onze monteurs zullen, zover het kan, buiten blijven, zoveel mogelijk telefonisch met u bespreken en als het niet anders kan, zich op 1,5 meter afstand houden.

Wij vragen u een andere keer naar onze showroom te komen of uw montage/inmeet afspraak te verplaatsen wanneer u voldoet aan minimaal één van de volgende criteria:

  • bij verkoudheidsklachten (niezen, keelpijn, loopneus, hoesten) en koorts (>38 graden)
  • wanneer u in contact geweest met iemand waarbij het virus onlangs is vastgesteld
  • wanneer u in een risico gebied geweest

Op deze manier hopen wij het contact zoveel mogelijk te beperken.

Gratis Contactloos Advies (GCA)

Als u door de huidige omstandigheden persoonlijk contact zoveel mogelijk mijdt en dus liever niet meer onze showroom bezoekt begrijpen wij dit volkomen. Daarom hebben wij voor u Gratis Contactloos Advies geïntroduceerd. Hierbij adviseren wij u via videochat of door middel van foto's die u ons toestuurt. 

Videochat: om u toch zo persoonlijk mogelijk van dienst te zijn kunnen wij u adviseren d.m.v. videochat. Hiervoor neemt u contact met ons op via het contactformulier. Laat uw contactgegevens achter en geef aan dat u met ons wilt videochatten. 

Foto's: hierbij vragen wij u om ons een foto en maatvoeringen te sturen van de locatie waar u zonwering, een overkapping of advies over wenst. Dit doet u via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@vitrona.nl.

Als u voor een van bovenstaande mogelijkheden kiest, neemt een van onze medewerkers contact met u op om een afspraak te plannen of voor een advies op maat. Zodra u akkoord bent maken wij een afspraak voor het definitief inmeten, waarbij wij uiteraard onze veiligheidsmaatregelen hanteren.

Let een beetje op elkaar! Veel sterkte namens het gehele Vitrona team.

Afspraak maken

Wilt u voor komende periode een afspraak in onze showroom maken? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier

Contact opnemen

Wilt u advies over zonneschermen of terrasoverkappingen?
Neem contact op