Unieke buitenervaring

Aluvision Pergola

 

Met een Aluvision Pergola in uw tuin creëert u een aangename lounge in uw tuin. De perfecte plek om te zitten, relaxen en eten. Voor jezelf of met vrienden en familie. Onze collectie modulaire pergola’s hebben een minimalistisch design en zijn van hoogwaardige kwaliteit. U kunt eindeloze combinaties maken in wanden, daken, structuren, materialen en afwerkingsopties. De pergola's kunnen vrijstaand gebruikt worden of aan de muur bevestigd worden. Met een Aluvision pergola in uw tuin liggen nog meer genietmomenten binnen handbereik.

 

Lamellendak

Met een Aluvision pergola met lamellendak creëert u uw unieke buitenruimte. De aluminium structuur van de pergola in combinatie met vaste lamellen in aluminium of hout geeft uw pergola een verfijnde en luxueuze uitstraling. Onze pergola’s met lamellendaken zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en afmetingen. Creëer schaduw, comfort en filter zonlicht op warme dagen met de Aluvision lamellendak pergola's. 

 

Vouwdak

U kunt voor het dak van uw pergola ook kiezen voor een zonwerend en/of waterdicht vouwdak. Met het handmatig te bedienen harmonicascherm van het dak houdt u zelf de regie over de hoeveelheid zon en schaduw. Ook onze pergola's met vouwdaken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Naast de daken kunt u ook voor de zijwanden van de Aluvision pergola kleuren & materialen mixen en matchen.

 
Een unieke buitenervaring creëren in uw tuin?
Een unieke buitenervaring creëren in uw tuin?

Aluminium pergola

 

Een aangename lounge in uw tuin creëren? De perfecte plek om te zitten, relaxen, eten of lezen? Voor jezelf of met vrienden en familie? Dat creëert u met de aluminium pergola's van Vitrona. Onze collectie modulaire pergola’s zijn ontworpen met een oog voor minimalistisch design en hoogwaardige kwaliteit. De pergola's kunnen vrijstaand gebruikt worden of aan de muur bevestigd worden. Doordat modulariteit de kern vormt van onze pergola's kunt u eindeloze combinaties maken in wanden, daken, structuren, materialen en afwerkingsopties. Met een aluminium pergola in uw tuin liggen nog meer genietmomenten binnen handbereik.

 

Lamellendak

Gaat u voor een lamellendak voor het dak van uw pergola? De aluminium structuur van de pergola in combinatie met vaste lamellen in aluminium of hout geeft uw pergola contrast en een luxueuze uitstraling. Met de lamellen creeert u schaduw, comfort en filtert u zonlicht op warme dagen. Onze aluminium lamellendaken zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en afmetingen. De lamellen kunt u afstellen in een vaste positie. Ook voor de structuur en wanden van de pergola kunt u kleuren & materialen mixen en matchen en combinaties maken met hout en aluminium. Zo creëert u uw unieke buitenruimte.

 

Vouwdak

Voor het dak van uw pergola kunt u ook kiezen voor een zonwerend en/of waterdicht vouwdak. Het manueel te bedienen harmonicascherm zorgt voor schaduw op zonnige dagen en bescherming tegen regen op mindere dagen. Ook onze vouwdaken zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en afmetingen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom gerust langs in een van onze showrooms voor inspiratie en advies!

 
Een unieke buitenervaring creëren in uw tuin?
Een unieke buitenervaring creëren in uw tuin?

Als wonen genieten wordt

Toonaangevende showroom

Als u een van onze showrooms binnenloopt zult u merken dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie waarbij u uw eigen Aluvision pergola kunt ontwerpen naar uw wensen. Vitrona is dé toonaangevende Aluvision pergola en terrasoverkapping-dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms ontdekt u de crème de la crème in wooncomfort.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies en visualisatie tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze innovativiteit en ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!