Terrasoverkappingen verlengen het buitenseizoen

Aluminium terrasoverkappingen

 

Ongeacht het weer brengen we het liefst zo veel mogelijk tijd buiten door. Kletsen, eten, lezen, knutselen of gewoon lekker zitten: het maakt niet uit wat u doet, ervaar hoe uw leven verandert als u het buiten doet. Het terras is geen simpele extensie, maar wordt een deel van uw leefruimte. Buiten zijn, wordt buiten leven. 

 

Oneindige personalisatie mogelijkheden

De aluminium terrasoverkappingen van Vitrona hebben een oneindig aantal personalisatie-mogelijkheden en een tijdloos design. Van glazen overkappingen tot luxe buitenkamers. Een aluminium terrasoverkapping van Vitrona vormt een elegant verlengstuk van uw woning of (horeca) zaak. Wilt u het buitenseizoen verlengen? Kom dan gerust eens langs een van onze showrooms voor een persoonlijk advies. 

Als wonen genieten wordt

Toonaangevende showroom

Als u een van onze showrooms binnenloopt zal u merken dat service en productbeleving bij ons centraal staan. Wij begeleiden u van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie waarbij u uw eigen terrasoverkapping kan ontwerpen naar uw wensen en verder. Vitrona is dé toonaangevende terrasoverkapping-dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms ontdekt u de crème de la crème in terrasoverkappingen en wooncomfort.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

KWALITEIT

Dankzij onze ervaring hebben wij voor u een selectie gemaakt van een kwalitatief productaanbod. Dit zorgt ervoor dat onze basismodellen al van zeer goede kwaliteit zijn.

BEKIJK ASSORTIMENT>

MENSEN

Bij Vitrona kunt u op ieder gebied een expert verwachten. Van advies en visualisatie tot montage en nazorg. Onze professionals staan voor u klaar tijdens het gehele proces.

MEER OVER ONS >

SHOWROOM

Onze twee uitgebreide showrooms bieden u een unieke en stijlvolle presentatie voor de ultieme productbeleving. En, parkeren kunt u voor de deur.

Bekijk showrooms >

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, acties en meer? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.



Showroom

Naaldwijk

Grote Woerdlaan 36c, 2671 CL Naaldwijk

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 15:00 uur

 

Showroom

Berkel en Rodenrijs

Nobelsingel 4, 2652 XA Berkel en Rodenrijs

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 15:00 uur

Vul uw gegevens in en ontvang de Renson brochure in uw mailbox.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid.

Op tweede paasdag zijn wij speciaal voor u geopend! Profiteer van 12 tot 17 uur van unieke paasacties. U bent van harte welkom in onze showroom in Berkel en Rodenrijs of Naaldwijk.

Vul uw gegevens in en ontvang de Vitrona terrasoverkapping brochure in uw mailbox.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid.