Route

De showroom van Vitrona bevindt zich in Naaldwijk, in het hartje van het Westland. De showroom is eenvoudig te bereiken voor zowel mensen uit de regio, als mensen daarbuiten. Doordat Vitrona centraal tussen de woonboulevard en winkelcentrum De Tuinen ligt, is een bezoek aan de showroom van Vitrona makkelijk te combineren met een dagje uit in Naaldwijk.

Hieronder vindt u enkele routebeschrijvingen vanuit de meest gangbare richtingen. Om direct een route vanaf een door u gekozen locatie te berekenen kunt u de onderstaande routeplanner gebruiken.


Vanuit richting Den Haag

Ga via de Lozerlaan de Nieuweweg (E30 - N211) op richting Hoek van Holland. Na anderhalve kilometer neemt u bij de rotonde de tweede afslag, u gaat rechtdoor. Vervolgens neemt u na drieënhalve kilometer de eerste afslag op de rotonde, de Bosweg. Links van u bevindt zich de woonboulevard. Neem na 0,5 kilometer de tweede afslag op de rotonde, de Grote Woerdlaan. Na 225 meter neemt u de tweede afslag op de rotonde, wederom de Grote Woerdlaan. Na 175 meter bent u gearriveerd, Vitrona bevindt zich aan uw linkerzijde.


Vanuit richting Rotterdam (A20)

Volg de A20 richting Hoek van Holland. Aan het einde van de A20 gaat u rechtdoor de Burgemeester Elsenweg (N213) op. Neem na drie kilometer de derde afslag op de rotonde, de Bosweg. Links van u bevindt zich de woonboulevard. Neem na 0,5 kilometer de tweede afslag op de rotonde, de Grote Woerdlaan. Na 225 meter neemt u de tweede afslag op de rotonde, wederom de Grote Woerdlaan. Na 175 meter bent u gearriveerd, Vitrona bevindt zich aan uw linkerzijde.


Vanuit richting Delft (A4)

Neem op de A4 afslag 12, Den Haag-Zuid richting Wateringen. Ga rechtsaf op de Wippolderlaan richting Wateringen en ga na 1,5 km linksaf de Veilingroute (N222) op richting Naaldwijk. Rij de veilingroute helemaal uit en ga aan het einde, bij de stoplichten, linksaf de Middel Broekweg op richting Naaldwijk. Ga na 1,5 kilometer rechtsaf bij de stoplichten en neemt na 2 km de derde afslag op de rotonde, de Bosweg. Links van u bevindt zich de woonboulevard. Neem na 0,5 kilometer de tweede afslag op de rotonde, de Grote Woerdlaan. Na 225 meter neemt u de tweede afslag op de rotonde, wederom de Grote Woerdlaan. Na 175 meter bent u gearriveerd, Vitrona bevindt zich aan uw linkerzijde.