Naaldwijk

In de 300 m² grote showroom van Vitrona, vindt u overzichtelijk allerlei systemen gepresenteerd. Onder het genot van een kopje koffie, kunt u zélf de laatste trends bekijken en ervaren. Daarnaast kunt u vakkundig advies inwinnen.

Openingstijden:
Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00

Zaterdag 10:00 - 15:00
Zondag gesloten

Wilt u graag persoonlijk advies, de producten zelf ervaren en bent u op zoek naar kwaliteit? Kom dan gerust langs in onze showroom aan de Grote Woerdlaan 36C in Naaldwijk.


Onze showroom Naaldwijk

Er is in onze showroom veel te bewonderen, onder andere zonwering, dubbelglas, kunststof-, aluminium- en houten kozijnen en schuifpuien. Daarnaast zijn er rolluiken, raamdecoratie, horren, balkonbeglazing en terrasoverkappingen te zien. Tijdloos of trendy, het staat er allemaal ruim gepresenteerd. Onze werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in Naaldwijk, ’s-Gravenzande, Monster, Poeldijk, Hoek van Holland, De Lier, Wateringen, Maasdijk, Maasland, Schipluiden, Kwintsheul en Westerlee. Maar wij zijn ook met toenemende maat actief in Kijkduin, Loosduinen, Wateringse Veld, Rijswijk, Delft, Vlaardingen en Maassluis. Komt u van verder weg? Dan bent u natuurlijk ook van harte welkom, maar neem even telefonisch contact op, dan kunnen we alvast het een en ander bespreken.


Vertegenwoordigers

Dat Vitrona voor kwaliteit staat, komt ook naar voren wanneer u in aanraking komt met een van onze vertegenwoordigers. Zij staan altijd voor u klaar om u van vakkundig advies te voorzien. Zo verplaatsen zij zich eerst in uw specifieke situatie, waarna er samen met u naar de perfecte oplossing gezocht wordt.

De vertegenwoordigers van Vitrona in Naaldwijk zijn Maasse Brusse, Marcel Nijman, Anton Claassen, Jack van der Voort, Louise van der Wal, Leonie van Zanten en Ramon Pleeging. Zij staan graag voor u klaar om u te ontvangen in de showroom, of om bij u ter plaatse de situatie door te nemen.

Naast de vertegenwoordigers zijn onze klantgerichte monteurs een verlenging van de verkoop oftewel een echte ‘technicus als ambassadeur van Vitrona’. Samen met onze planning en back-office bieden wij u de beste service en snelheid.


Route

Wilt u op bezoek komen in onze showroom? Dan bent u tijdens onze openingstijden van harte welkom! U vindt de showroom aan de rand van Naaldwijk, op de Grote Woerdlaan 36c, vlakbij de watertoren en de Naaldwijkse woonboulevard.

Op de routepagina naaldwijk kunt u de route vanaf uw adres uit laten rekenen.

Als u vragen heeft of meer wilt weten, bel dan naar 0174-631125.


Openingstijden

De showroom in Naaldwijk is geopend van:

9:00 - 17:00 op maandag t/m vrijdag

10:00 - 15:00 zaterdag

Zondag zijn wij gesloten


Monteurs

Klik hier voor reacties van onze monteurs


Reacties van klanten uit het Westland

Klik hier voor reacties van klanten uit het Westland


Klanten en Referenties

Lees hier meer over onze klanten en referenties op het gebied van zonwering, kozijnen en terrasoverkappingen >