Delft Hogenboom Zonwering

Geachte Hogenboom relatie,

Per 17 september 2013 hebben wij met ons familiebedrijf Vitrona de belangen van het gerenommeerde bedrijf Hogenboom Zonwering Delft overgenomen. De bekende Delftse onderneming die reeds in 1932 met haar activiteiten begon en in de loop der jaren een goede naam wist op te bouwen in de regio.

Vitrona is een familiebedrijf dat al ruim 34 jaar actief is en inmiddels vanuit twee locaties werkt; namelijk vanuit Naaldwijk en Berkel en Rodenrijs. Westland, Oostland en het nabijgelegen Haaglanden worden door de toevoeging van de regio Delft als één gebied aan elkaar verbonden. De klanten van Hogenboom treffen bij Vitrona een uitgebreider assortiment aan, want naast binnen- en buitenzonwering is het bedrijf tevens gespecialiseerd in rolluiken, kozijnen, windschermen en terrasoverkappingen.

Graag helpen wij u met uw productvragen, storingen of nieuwe aanvragen en maken wij graag kennis met u in een van onze twee ruime showrooms. Ook kunt u natuurlijk telefonisch een afspraak maken voor een vrijblijvend bezoek bij u thuis of bij uw bedrijf voor een advies op maat. Wij bieden u een assortiment opgebouwd uit kwaliteitsproducten evenals een eerlijk advies, kwaliteitsmontage en een compleet service en onderhoud.

Met vriendelijke groet,

Cock, Jack en Mark van der Voort

P.s. Naast ons telefoonnummer in Naaldwijk 0174-631125 en Berkel en Rodenrijs 010-5119500, zijn wij ook via een doorschakeling op het bekende telefoonnummer van Hogenboom Zonwering Delft 015-2121792 bereikbaar.