Vertegenwoordigers vestiging Berkel en Rodenrijs


Mark van der Voort

“Sinds de start van de bouw van onze 2e vestiging in Berkel en Rodenrijs, heb ik mijzelf 1000% in kunnen zetten bij de voorbereidingen van de showroom, kantoor, kantine en werkplaats. Ik kreeg de tekeningen van de vestiging waarin ik met potlood, liniaal en gum alles heb kunnen intekenen! Het inrichten heeft 2 ½ maand geduurd. De werkzaamheden hebben onze specialisten en ik allemaal zelf kunnen realiseren. Er stond daar echt een team van mensen die bij de familie van Vitrona hoort. Alles liep op rolletjes en niks was te veel. De specialisten waren gewoon met passie en plezier bezig een prachtige 2e vestiging voor Vitrona te realiseren! Op de datum 21 december 2010 gingen de deuren open. Iedere klant die binnenkomt, zegt wel iets positiefs over de showroom en de locatie. Dit is echt fantastisch om te horen en geeft mij een ontzettend goed gevoel. Nu we gezaaid hebben is het weer tijd om te oogsten en dus is het tijd om weer mooie projecten te realiseren. Ik hou me nu vooral bezig met de verkoop en de organisatie bij de 2e vestiging! Dus op naar de toekomst met Vitrona Berkel en Rodenrijs!”

> Terug naar vestiging Berkel en Rodenrijs


Almar Verbakel

“Mijn naam is Almar Verbakel. Ik werk sinds 2011 bij Vitrona en ben verantwoordelijk voor het adviseren, offreren en verkopen van kozijnen in de vestiging Berkel en Rodenrijs.
Wij zijn gespecialiseerd in het vervangen van bestaande kozijnen naar onderhoudsvrije kunststof kozijnen, schuifpuien en deuren. Hiernaast leveren wij ook aluminium en houten kozijnen. Graag nodig ik u uit in onze unieke showroom om u de verschillende mogelijkheden te laten zien op het gebied van kozijnen, schuifpuien, deuren en gevelbekleding.”