Routebeschrijving naar showroom Berkel en Rodenrijs

Nobelsingel 4
2652 XA
Berkel en Rodenrijs

tel. : 010-5119500
fax.: 010-5119501

Klik op de afbeelding hiernaast voor een plattegrond.

Terug naar vestiging Berkel en Rodenrijs


Vanaf de A12

Neem afrit 7 richting Pijnacker/Berkel en Rodenrijs, naar de N470/Oostweg en vervolg uw weg voor ongeveer 7 kilometer. Op de eerstvolgende rotonde neemt u de derde afslag naar de N471. Na ongeveer 2 kilometer ziet u aan uw rechterhand het pand van Vitrona. De ingang bevindt zich aan de achterkant. Neem op de eerste rotonde de eerste afslag en sla na ongeveer 100 meter rechtsaf het ‘Van der Helm’ bedrijventerrein op. Na 150 meter ziet u aan de rechterkant het pand van Vitrona. Het parkeerdak bevindt zich op de eerste verdieping.


Vanaf de A13

Neem afslag 10 richting TU Delft/Delft Zuid, daarna rechts aanhouden richting Pijnacker naar de N470 en volg deze weg voor 5,5 kilometer. Op deze weg komt u 2 rotondes tegen, waar u rechtdoor gaat. Op de 3de rotonde neemt u de eerste afslag naar de N471. Na ongeveer 2 kilometer ziet u aan uw rechterhand het pand van Vitrona. De ingang bevindt zich aan de achterkant. Neem op de eerste rotonde de eerste afslag en sla na ongeveer 100 meter rechtsaf het ‘Van der Helm’ bedrijventerrein op. Na 150 meter ziet u aan de rechterkant het pand van Vitrona. Het parkeerdak bevindt zich op de eerste verdieping.


Vanaf de A20

Neem afrit 14 richting Hillegersberg/Schiebroek, naar de N471/G.K. van Hogendorpweg. Na ongeveer 2 kilometer komt u op een rotonde waar u de 2de afslag neemt. Gelijk hierna volgt nog een rotonde, waar u ook de 2de afslag neemt. U rijdt een viaduct door, gevolgd door een rotonde waar uw wederom de 2de afslag neemt. Kort hierna volgt nog een rotonde, hier kunt u het pand van Vitrona schuin-links voor u zien. Op de rotonde neemt u de derde afslag. Na ongeveer 100 meter gaat u rechtsaf het ‘Van der Helm’ bedrijventerrein op. Na 150 meter ziet u aan de rechterkant het pand van Vitrona. Het parkeerdak bevindt zich op de eerste verdieping.