Reacties van klanten uit het Oostland


Mevrouw Ammerlaan uit Pijnacker

Mevrouw Ammerlaan uit Pijnacker over de onlangs geplaatste markiezen:

Onlangs knapte Vitrona het huis van mevrouw Ammerlaan op met 6 nieuwe markiezen. “En de buren hebben er ook nog 2, dus het ziet er piekfijn uit” vertelt mevrouw Ammerlaan trots. De oude Markiezen waren helemaal versleten. Die hingen ook al ruim 14 jaar, in weer en wind, aan de gevel. Op een gegeven moment zijn ze dan gewoon versleten. Van deze nieuwe markiezen gaan we weer heel lang plezier hebben.”
De keuze voor zonwering van Vitrona was voor mevrouw Ammerlaan snel gemaakt. “De eigenaren Jack en Mark van der Voort, ken ik via via en ik weet dat zij goed werk leveren. Ja de samenwerking verliep perfect en ook de monteurs/specialisten hebben heel netjes gewerkt. In één dag waren de markiezen al geplaatst.” De nieuwe markiezen frissen de hele woning op. “we hebben wel voor een andere kleur gekozen. De oude waren groen, nu hebben we beige/bruine markiezen. Het moet natuurlijk wel een beetje opvallen dat we iets niets hebben opgehangen. De markiezen passen overigens perfect bij de klassieke bouwstijl van de huizen. Ja, we gaan hier nog heel lang plezier van hebben.”

Meer informatie over markiezen


Bent u ook klant van Vitrona...?

...en wilt u uw reactie delen? Vitrona en de bezoekers van deze website stellen dit zeer op prijs!

Wat moet u doen?
Vertel in 50 tot 100 woorden welke producten u heeft aangeschaft en wat uw ervaring is. Maak vervolgens een leuke foto van uzelf bij het product (in actie?) en stuur deze gezamenlijk op naar marketing@vitrona.nl

Voor wat hoort wat…
Om het voor u extra interessant te maken stellen wij een ’lekkere prijs’ beschikbaar onder de inzendingen. De leukste reactie wint een volledig verzorgd etentje voor 4 personen bij “De Vier Markiezen” op het horecaplein in Naaldwijk!