De Feestelijke opening in Berkel en Rodenrijs 29/1

zaterdag 29 januari

Deze dag zal niet snel vergeten worden… Met ruim 250 bezoekers, was de officiele opening door Mark, Jack en Cock van der Voort een groot succes.

Tijdens de opening wenste Burgermeester Ewald van Vliet Vitrona een hartelijk welkom en erg veel succes, “Een ware aanwinst voor de regio”. Ook Kees van der Helm, eigenaar van bedrijventerrein “Van der Helm”, kreeg het woord en sprak lovend over een zonnige toekomst samen met Vitrona.

> Terug naar pagina Berkel en Rodenrijs


Van der Helm en Vitrona

Eigenaar Kees van der Helm neemt het hert in ontvangst. Het symbolische jonge, speelse hert, wat iedereen lief vind is het logo en symbool voor van der Helm bedrijven. Tijdens de opening beloofde Kees van der Helm échte hertjes op het terrein neer te gaan zetten, dus hou het terrein in de gaten! Tijdens de speech stonden de goede ervaringen en prettige samenwerking vanaf het eerste moment centraal.


Bij een feestelijke opening hoort 'sabreren'...

Het woord Sabreren is afgeleid van het franse woord Sabre (De Sabel). Bij het Sabreren wordt met een Champagnesabel de kurk (en het bovenste deel) van de Champagnefles afgeslagen. De kurk vliegt dan met een snelheid van 230 km per uur van de fles en kan tot 75 meter weg vliegen (normaliter niet meer dan 10-20 meter).

Van links naar rechts:
Cock van der Voort, Jack van der Voort, Mark van der Voort en op de achtergrond Burgemeester Ewald van Vliet. Op feestelijke wijze werd de champagne door Jack en Mark van der Voort geopend!


Officieel geopend!

Na de speech van Cock van der Voort, Jack van der Voort, Mark van der Voort en Burgemeester Ewald van Vliet, kon het feest gaan beginnen…