Bedrijfsprofiel

Vitrona is werkzaam in het westen van Nederland een heeft twee met showroom. Vitrona is actief op zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Lees hier meer over showroom Naaldwijk
Lees hier meer over Showroom Berkel en Rodenrijs

Onze particuliere activiteiten zijn vooral geconcentreerd in Zuid-Holland, met het accent op het Westland en Oostland. Als zakelijke toeleverancier hebben we een nog grotere actieradius: vooral in West-Nederland, maar ook in Brabant, Utrecht en zelfs buiten Nederland komt u onze producten tegen.

We werken voor een veelheid aan opdrachtgevers. Door de uiteenlopende oplossingen die we leveren zijn we thuis bij elke particulier. Zakelijke opdrachtgevers van Vitrona komt u tegen bij onder andere bedrijven, horecagelegenheden, aannemers, woningbouwcorporaties, gemeenten en verenigingen van eigenaren.


Werkwijze

Bij Vitrona staat de klant centraal. Dat merkt u vanaf het allereerste contact met ons bedrijf. Of u nu in de showroom langskomt of een vertegenwoordiger op bezoek krijgt: we adviseren u graag en goed. Er is immers nogal wat mogelijk.

We komen bij u langs en nemen de situatie op. Vervolgens krijgt u een helder en eerlijk advies, dat wordt afgerond met een duidelijke offerte waarin precies staat vermeld wat er is afgesproken. Als u ‘ja’ zegt begint de voorbereiding voor uw opdracht. Vitrona coördineert de fabricage en de montage, zodat alles in één hand blijft. Monteren is werk voor onze eigen specialisten. En natuurlijk hoort een gedegen after-sales bij het traject: ook naderhand staan we voor u klaar.


Vertegenwoordigers

Dat Vitrona voor kwaliteit staat, komt ook naar voren wanneer u in contact komt met een van onze vertegenwoordigers. Zij staan altijd voor u klaar om u van vakkundig advies te voorzien. Zo verplaatsen zij zich eerst in uw specifieke situatie, waarna er samen met u naar de perfecte oplossing gezocht wordt.

De vertegenwoordigers komen zelf allemaal uit het Westland en omgeving. Daarom zijn de plaatsen Naaldwijk, Monster, Poeldijk, ’s-Gravenzande, Hoek van Holland, De Lier, Kwintsheul, Maasdijk, Honselersdijk en Wateringen voor onze vertegenwoordigers vertrouwd terein. De vertegenwoordigers van Vitrona zijn Maasse Brusse, Marcel Nijman, Jack van der Voort, Mark van der Voort, Louise van der Wal, Leonie van Zanten, Ramon Pleeging en Anton Claassen. Zij staan voor u klaar en ontvangen u graag in een van onze showrooms. Het is ook mogeljk om bij u ter plaatse de situatie door te nemen.

Naast de vertegenwoordigers zijn onze klantgerichte monteurs een verlenging van de verkoop. Wij investeren regelmatig in de scholing en klantgerichtheid van onze monteurs, waardoor zij als technicus een ware ‘ambassadeur’ van Vitrona’ zijn. Samen met onze planning en back office bieden wij u de beste service en kwaliteit.


Waarom Vitrona?

Met Vitrona kiest u voor de voordelen van een specialist. We combineren jarenlange ervaring op ons gebied met een breed pakket aan mogelijkheden. Nieuwe ontwikkelingen in techniek of in trends volgen we op de voet. Bij Vitrona heeft u altijd de zekerheid dat er meer mogelijk is dan u denkt!

Vitrona werkt met de beste leveranciers. Met de kwaliteit zit het dus wel goed. Voor welk product u ook kiest, altijd staan we in voor de duurzaamheid. U heeft een betrouwbare garantie. En een goede service is Vitrona eigen.

Natuurlijk wilt u graag goed worden geïnformeerd. Over technische mogelijkheden, prijzen en levertijden. Laat dát maar aan Vitrona over. We zijn een klantgericht bedrijf waar uw wensen voorop staan. Van Vitrona kan u een eerlijk en objectief advies verwachten. In onze uitgebreide showrooms in Naaldwijk of Berkel en Rodenrijs ziet u meteen wat we met kwaliteit bedoelen!


Vitrona sinds 1979

Ruim 30 jaar geleden is Vitrona ontstaan, een naam die is samengesteld uit ‘Vit’ van vitrum, de Latijnse naam voor glas, ‘Ro’ van Rozenburg en ‘Na’ van Naaldwijk de woonplaatsen van de twee oprichters. Vitrona is begonnen als glashandel in Rozenburg. In 1985 verhuisde het bedrijf naar een pand bij het bedrijven terrein ‘De Woerd’ in Naaldwijk, waarbij kozijnen en zonwering een grotere rol gingen spelen. Na 13 jaar werd dit pand, dat in het begin veel te groot leek, te klein om door te kunnen groeien. 300 meter verderop werd een groter pand aangeschaft en kon de groei naar een gerenommeerd bedrijf in zonwering en kozijnen gerealiseerd worden. In 2004 werd een nieuwe eigenaar voor Vitrona gezocht. Concullega SchermNed werd benaderd, destijds actief in zonwering voor particulieren en horeca, in scherminstallaties en insectengaas voor de tuinbouwsector. Per 1 januari 2005 is Cock van der Voort eigenaar van zowel SchermNed als van Vitrona. Er is bij Vitrona veel veranderd op het gebied van processen en automatisering. Eén jaar na overname werd besloten om de bedrijven die in dezelfde branche actief waren en op hetzelfde bedrijventerrein gevestigd waren, samen te brengen. Per 1 januari 2007 zijn de zonweringactiviteiten voor particulieren en horeca van SchermNed samengevoegd met de zonwering- en kozijnenactiviteiten van Vitrona. Op de unieke locatie van SchermNed is het grootste zonweringbedrijf van Westland ontstaan Vitrona: zonwering, kozijnen en terrasoverkappingen. SchermNed is zich sindsdien volledig gaan richten op scherminstallaties en insectengaas voor de tuinbouw, tuincentra en utiliteitsbouw. Vitrona blijft zich constant ontwikkelen, waarbij service, kwaliteit en betrouwbaarheid te allen tijde voorop staan. Tegenwoordig heeft Vitrona 2 grote showrooms, een in Naaldwijk en een in Berkel en Rodenrijs. Ook is Vitrona actief in Noord-Holland, met de focus op de zakelijke markt.

Vitrona is op werkdagen én zaterdag geopend, ook in de winter. U kunt zich bijvoorbeeld laten informeren over een nieuw kozijn, binnen en buitenzonwering, een rolluik of terrasoverkapping. Maar natuurlijk ook om alvast te kijken hoe u er volgend jaar tijdens de zomer bij kunt zitten onder uw nieuwe zonwering. Want voor u het weet… schijnt de zon weer!