Nieuwsberichten en voordeel

Vitrona vrijdag 16 februari om twee uur gesloten!

zaterdag 17 februari staan wij weer voor u klaar!
Wegens het jaarlijkse bedrijfsuitje is Vitrona drie uur eerder gesloten, namelijk om 14:00. Zaterdagochtend staan wij vanaf 10:00 weer voor u klaar.


Vitrona opzoek naar vertegenwoordigers binnen- en buitenzonwering

Wil jij werken bij een enthousiast en ondernemend familiebedrijf?
Wij zijn voor onze binnen- en buitenzonwering op zoek naar vertegenwoordigers. Het geldt voor zowel onze vestiging in Berkel en Rodenrijs als in Naaldwijk.
Geïnteresseerd om te werken bij een enthousiast en ondernemend familiebedrijf? Bekijk de vacature op onze website of stuur een mail naar ikzoekeenuitdaging@vitrona.nl met je motivatie en cv!


Jubilaris feest een groots succes!

Vorige week vrijdag vond het Jubilaris feest plaats van Dick van Velden, Carl Stougie en Arthur de Bruin. Carl is 12,5 jaar in dienst bij SchermNed, Arthur 25 jaar en Dick is ook 25 jaar in dienst maar dan bij Vitrona.

Het was een onvergetelijke avond waar vele nieuwe herinneringen zijn gemaakt (en oude opgehaald). De avond begon met een lied speciaal geschreven voor de jubilarissen met daaropvolgend een toespraak. Voor alle aanwezigen was er een foodtruck aanwezig waar iedereen een lekker hapje kon halen!


Excellent Woonbeurs in Rotterdam zeer geslaagd!

Dit jaar vond de Excellent woonbeurs plaats in Ahoy Rotterdam en wij waren met ons vaste leverancier Renson aanwezig. Dit in totaal vier dagen durende evenement stond in het teken van fraaie architectuur en stijlvolle interieurs: een plek dus waar Vitrona en Renson zich helemaal thuis voelen.

Eerste afspraken showroom al gemaakt
De beurs werd op donderdag 14 september gestart met een zeer gezellige VIP avond. Het evenement was drukbezocht en vele potentiële klanten namen de moeite om met ons in gesprek te gaan over de mogelijkheden van de overkappingen. De eerste afspraken in onze showroom na aanleiding van de beurs zijn al gemaakt!


Viswedstrijd 2017

Jaarlijkse viswedstrijd
Afgelopen zondag vond onze jaarlijkse viswedstrijd plaats die dit jaar is gewonnen door Jack en Maasse. In tweetallen zijn wij het water opgegaan en hebben we gestreden om de grootste vangst.

Totale vangst van maar liefst 14.3 Kilo
Dit jaar moesten we eerst het water uit de boten scheppen voordat we konden beginnen, maar dat maakte de dag er niet minder om. De totale vangst bedroeg maar liefst 14.3 kilo en de grootste vis, gevangen door Marcel, was bijna een halve meter groot!


Terrasoverkappingshows Naaldwijk en Berkel en Rodenrijs een groot succes!

Nieuw relaties
Vrijdag 1 september en zaterdag 2 september vond onze terrasoverkappingshow plaats in Naaldwijk en op vrijdag 8 september en zaterdag 9 september in Berkel en Rodenrijs. Beide shows waren een groot succes en hebben geleid tot vele mooie nieuwe relaties en opdrachten.

Gratis visualisatie
Tijdens deze shows werden onze klanten getrakteerd op een gerecht gemaakt door een plaatselijke chef kok op een big green. Tevens konden klanten kiezen voor een gratis 3D-visualisatie waardoor ze precies konden zien hoe een overkapping er bij hun uit zou komen te zien.

Neem contact met ons op
Ook geïnteresseerd in een overkapping maar kon u er helaas niet bij zijn? Niet getreurd, u bent altijd welkom om eens in een van onze showrooms langs te komen waar we onze overkapping in het groot hebben staan.


Renson: een trotse sponsor van Dumoulin!

Tom Dumoulin
Leuk bericht van onze leverancier Renson. Zij zijn namelijk de trotse sponsor van Tom Dumoulin!

Lamellen overkapping
Renson is al tijden een grote leverancier van ons familiebedrijf. We hebben in onze showrooms in Berkel en Rodenrijs en Naaldwijk twee terrasoverkappingen van hen staan. Deze overkappingen zijn vrij uniek doordat ze een lamellen dak hebben die kan draaien. Wanneer deze is gesloten, is de overkapping compleet waterdicht.


Terrasoverkapping voor Hospice Beukenrode

Bij Hospice Beukenrode aan de Dijkweg in Naaldwijk kunnen de bewoners weer heerlijk op het terras zitten. Nadat de voor het Hospice zo karakteristieke rode beuken dit voorjaar gekapt moesten worden, bleek er van schaduw op het zonneterras geen sprake meer. “De parasols die voor schaduw moesten zorgen waaiden om de haverklap om”, aldus coördinatrice Winnie Pesch, “en met de hitte van de afgelopen dagen was het geen pretje op het terras”.

Veraangenamen van het verblijf
Bestuurslid Evert van Malkenhorst won advies in bij Jack van der Voort van Vitrona. “Zij hebben voor de Hospice destijds ook de markiezen opgehangen”, aldus Van Malkenhorst. Samen kwamen ze met een zowel technische als esthetische oplossing. Een zonwering die naar wens uitgedraaid kan worden met een simpele druk op de knop van de afstandsbediening.

Donaties
De nieuwe aanwinst is gerealiseerd door een donatie van de Hervormde Gemeente Oude Kerk in Naaldwijk en een flinke tegemoetkoming in de kosten door Vitrona. Jack van der Voort hoopt dan ook dat de bewoners en vrijwilligers van Hospice Beukenrode er van genieten: “Als ik op deze manier een klein beetje kan bijdragen om het verblijf voor de bewoners te veraangenamen dan is dat mooi, toch?”


Vitrona al 35 jaar uw kunststof kozijnen specialist

Uw kozijnen zijn dringend aan vervanging toe. Er moet nodig iets aan gedaan worden. Maar wat doet u dan? Karin Dolle, woonachtig in Pijnacker vertelt: “Onze woning is al wat verouderd en de kozijnen waren echt slecht geworden. Kozijnen vervangen is niet iets waar we dagelijks mee bezig zijn en ook een behoorlijke investering.”

Karin vervolgt: “Ik ben op internet gaan oriënteren wat de mogelijkheden zijn. Kiezen we voor houten kozijnen of juist kunststof kozijnen ? Mijn man en ik waren er wel zeker van dat een bedrijf uit de regio de kozijnen ging plaatsen. Dat voelt vertrouwder dan een bedrijf…..

Bijlagen


Vitrona ontvangt vijf nieuwe Peugeots van Vemo Lease en Eigenraam

In een schoolvoorbeeld van lokaal succes hebben vijf medewerkers van het Naaldwijkse Vitrona onlangs de sleutels ontvangen van hun spiksplinternieuwe Peugeot 308 SW. Bijzonder is dat de Peugeots worden geleaset bij Vemo Lease en worden geleverd door Peugeotdealer Eigenraam, welke beide op hetzelfde bedrijventerrein gevestigd zijn als Vitrona. Lokaler kan haast niet.

De vijf nieuwe auto’s worden gebruikt door de buitendienst van het Naaldwijkse bedrijf. Vitrona is synoniem aan betrouwbaarheid op het gebied van zonwering, kozijnen en terrasoverkappingen. Met twee prachtige showrooms in Naaldwijk en Berkel en Rodenrijs, is Vitrona een begrip in de hele regio. Het familiebedrijf levert en monteert zonwering, kozijnen, terrasoverkappingen en Plameco plafonds in de breedste zin van het woord. Met de nieuwe Peugeots kan de buitendienst van het bedrijf weer goed voor de dag komen.

bron: Het Hele Westland 20 januari 2016

(lees het hele artikel door op de afbeelding hiernaast te klikken)


Markiezen en Baldakijn bij gerenoveerd Unicum-Elzenhage

Begin oktober opende Unicum Elzenhagen de deuren van het totaal gerenoveerde restaurant aan de Monsterseweg in Poeldijk. Vitrona plaatste hier diverse horeca markiezen en een baldakijn bij de entree. Samen met de totale make-over van het pand vinden wij de uitstraling zeer mooi geworden!

Wij wensen Aad Moerman en al het personeel veel succes toe. En aan alle bezoekers zeggen wij eet smakelijk!

Meer informatie en foto’s van het nieuwe Unicum Elzenhage vindt u op de website: www.unicumelzenhagen.nl


Show Naaldwijk en Berkel zeer geslaagd!

Met twee zeer druk bezochte Terrasoverkappingshows in Naaldwijk en Berkel en Rodenrijs, kunnen we zeggen dat het zeer geslaagd was! Het was gezellig druk en er zijn zeer veel gratis visualisaties cadeau gegeven. We hebben veel afspraken kunnen maken voor een passend advies bij nieuwe klanten, maar ook bij onze bestaande klanten voor diverse uitbreidingen. De showroom in Berkel en Rodenrijs was volledig ‘donker’ gemaakt waardoor er een zeer gezellige sfeer hing. De uitstraling van diverse sfeerverlichting en heaters kwam hierdoor extra goed tot zijn recht. Samen met de hapjes van Leonard Elenbaas werd “het ultieme buitenleven” daadwerkelijke eer aangedaan!

Meer foto’s op onze Facebook pagina


NIEUW: Roma rolluiken met zonnepaneel-aandrijving

Geplaatst in Maasdijk door Vitrona Zonwering
Totaal 5 stuks Roma Benelux rolluiken met Solar bediening.

Bij deze woning plaatsten wij deze 5 rolluiken. De rolluiken kunnen geplaatst worden zonder aan te sluiten op het lichtnet. In combinatie met de afstandbediende motoren een ideale oplossing voor slecht bereikbare plekken. Door gebruik te maken van zonne energie is het niet nodig om naar binnen te boren. Het rolluik voorziet zichzelf van de benodigde stroom!
Het zonnepaneel op de rolluik kast zit aangesloten op een accu in de kast. Overdag laat dit rolluik dus op, om zo ’s avonds ook te kunnen functioneren! Ideaal voor badkamers en andere ruimtes waar we geen schakelaars en bedrading in het zicht willen hebben.


Jubileum 25 jaar SchermNed, een dochteronderneming van Vitrona

SchermNed bestaat 25 jaar en dat mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Cock van der Voort, eigenaar van SchermNed, is gelukkig getrouwd met zijn vrouw Ada. Samen hebben zij drie kinderen: Jack, dochter Terry en Mark. Inmiddels werken zij alle drie in het familiebedrijf. “Natuurlijk ben ik trots op mijn kinderen. Ze werken ontzettend hard en we zijn een sterk team samen”, aldus Cock.

Van F16 tot scherminstallatie
Cock heeft een boeiende carrière achter de rug. Na zijn studies LTS, UTS en HTS- werktuigbouwkunde heeft hij 1,5 jaar in California gewerkt. Cock vertelt: “In 1975 ben ik bij de Fokker vliegtuigenfabriek terecht gekomen. Gestart op de ontwikkelingsafdeling en opgewerkt tot chef laboratorium. Na zeven jaar kocht Nederland de F16 en …
... > Lees hier meer over het 25 jarig jubileum


Wij stellen aan u voor: Frans van der Wijk

Per 7 april is het Vitrona verkoop team versterkt met Frans van der Wijk. Frans komt uit Rotterdam en heeft een rugzak met mooie ervaring op het gebied van binnenzonwering, buitenzonwering en terrasoverkappingen. Hij doet dit met 100% plezier en vrolijkheid.

Hij gaat aan het werk in de vestiging Berkel en Rodenrijs als commercieel adviseurs, en dat met goed technisch inzicht. Frans is momenteel bezig met zijn inwerkperiode en zal op korte termijn zelfstandig aan de gang gaan. Wij wensen Frans heel veel succes!


Vitrona WK Bridge voor Stichting Nicolette

Zaterdagavond 14 maart 2015 organiseerde Vitrona voor de derde maal het WK Bridgedrive.
Het was een groot succes. De 76 Bridgers waren laaiend enthousiast om in de showroom van Vitrona ontvangen te worden, de inschrijvingen waren vooraf dan ook al binnen een week volgeboekt. Na een kopje koffie begon het toernooi gestaag, iedereen zocht zijn plekje om te bridgen in de sferen van het buitenleven van Vitrona, namelijk onder een zonwering, markies of terrasoverkapping. Ook werd er nog een blik geworden op de prijzentafel waar mooie prijzen op gepresenteerd stonden die geschonken waren door: Mitra Slijterij, Ammerlaan Orchideeën, EndeDelivery en Jens Valk. Daarbij was er natuurlijk de schitterende wisselbokaal welke de winnaars van vorig jaar, Hennie de Gier & Gerda van der Voort, moesten afstaan aan de nieuwe bridge kampioenen Jan & Elly van den Broek.

Na het spelen van de zes rondes in de drie verschillende lijnen met daaropvolgend de prijsuitreiking ging het feest in de Vitrona showroom nog door tot in de late uurtjes. Uiteindelijk is er een totaalbedrag van ruim € 1.000,00 opgehaald. Dit betekent dat iedereen naast de inschrijving extra heeft geschonken! Het totale inschrijfgeld en schenking wordt voor 100% aan het goede doel “Stichting Nicolette” geschonken.

De 1e prijs winnaars van het Vitrona WK Bridge zijn geworden:

 • A-lijn 1e plaats:
  Koos & Riet Grootscholten
 • B-lijn 1e plaats:
  Gerda van Luijk & Wim van der Voort
 • C-lijn 1e plaats:
  Jan & Elly van den Broek

Jan & Elly van den Broek (met 66,25%) mogen zich een jaar lang de Vitrona WK Bridge Kampioenen noemen en namen de wisselbokaal mee naar huis ter verdediging van volgend jaar. Namens Vitrona willen wij iedereen bedanken voor alle positieve reacties en de geweldige avond in het teken van Stichting Nicolette! Voor een impressie met foto’s kunt u kijken op www.facebook.com/Vitronazonwering .


3D-Visualisatie service

“Altijd al willen weten hoe een zonwering of terrasoverkapping er uit zou komen te zien bij uw woning? Elke bezoeker heeft bij zijn offerte de mogelijkheid bij Vitrona een op-maat-gemaakte 3d-visualisatie te laten maken (Kijk voor een voorbeeld op: vitrona.nl/living/visualisatie).

Wij ontvangen u graag in een van onze showrooms en weten nu al bijna zeker dat u er net zo enthousiast over de visualisaties zult zijn als wij!”. Meer informatie over de visualisaties kunt u opvragen bij uw adviseur.


(tip) Nieuw: de Vitrona facebook pagina!

Op onze vernieuwde facebookpagina facebook.com/Vitronazonwering plaatsen wij de laastste foto’s, nieuwtjes en informatie.

Wilt u op de hoogte blijven? Hou de pagina dan goed in de gaten, want er worden dagelijks nieuwe berichten geplaatst!


“Vitrona WK Bridge brengt € 720,- op voor goede doel”

Afgelopen zaterdag organiseerde Vitrona haar eerste Westlands Kampioenschap Bridge.
Het was een groot succes! De 72 Westlandse Bridgers waren laaiend enthousiast om in de showroom van Vitrona ontvangen te worden, de inschrijvingen gingen namelijk ook heel erg snel. Na een kopje koffie begon het toernooi gestaag, iedereen keek nog een keer naar de prijzentafel waar mooie prijzen op gepresenteerd stonden die geschonken waren door: Mitra Slijterij uit Monster, Ammerlaan Orchideeën, EndeDelivery, Bakkerij Schalke en natuurlijk de schitterende wisselbokaal die geschonken werd door Dump de Kleine Woerd. Na het spelen van de zes rondes in de drie verschillende lijnen werd er nog een gezellig feestje door Vitrona geschonken.

Want voor iedere inschrijving werd een bijdrage/inschrijfgeld gevraagd van € 5,00, waarbij er uiteindelijk een totaalbedrag van € 720,00 werd opgehaald. Dit betekent dat iedereen het dubbele geschonken heeft als gevraagd! Het totale inschrijfgeld en schenking wordt volledig voor 100% aan het goede doel “Stichting Nicolette” geschonken. Wij danken iedereen hartelijk voor de ruime schenking!

De 1e prijs winnaars van het Vitrona WK Bridge zijn geworden:
A-lijn: Jan van den Berg & Jan Zwinkels (met 60,0%).
B-lijn: Kees en Jeanne Duijvesteijn (met 64,5%).
C-lijn: Tiny Alleblas & Willy Nederpelt (met 62,5%).

Kees en Jeanne Duijvesteijn (64,5%) mogen zich een jaar lang de Vitrona Westlandse Bridge Kampioenen noemen en namen de wisselbokaal mee naar huis ter verdediging van volgend jaar.

Namens Vitrona willen wij iedereen bedanken voor alle positieve reacties en de geweldige avond!
Voor een impressie met foto’s kunt u kijken op www.facebook.com/Vitronazonwering.


Westland BEACHSOCCER cup 2012 @ Jamm Beach

Ook in 2012 wordt er weer gestreden om de Westland Beach Soccer Cup. De ‘informele afsluiting van het Westlandse voetbalseizoen’ is dit jaar op zaterdag 16 juni op het strand van Ter Heijde. Net als vorig jaar is natuurlijk Jamm Beach weer de uitvalsbasis voor het toernooi. Er wordt vanaf 12.30 uur gestreden door 8 damesteams en vanaf 16.00 uur is het aan de herenteams.

Op zondag 17 juni is het dan aan het Vitronateam en de andere bedrijven. Het toernooi begint om ca. 13.00 uur en eindigt om ca. 17.30 uur. In de avond is er gelegenheid om de wedstrijd van het Nederlands elftal te zien. Ook in 2012 staat het toernooi om de Westland Beach Soccer Cup natuurlijk weer voor heel veel sportief plezier en een super gezellige dag!


Vitrona maakt klanten blij

Namens Vitrona overhandigde de heer Maasse Brusse een bijzondere cheque aan het echtpaar Werf uit ’s-Gravenzande. Deze familie gaat op kosten van het ‘zonnige’ bedrijf genieten van een verblijf in De hof van Saksen in Drenthe.

Blij en verrast waren de heer en mevrouw Werf toen ze gebeld werden met de mededeling dat ze een prijs hadden gewonnen. Ze hebben onlangs bij Vitrona in Naaldwijk kozijnen aangeschaft en dit hadden ze volgens de heer Werf al tien jaar eerder moeten doen! Het paar is bijzonder tevreden met Vitrona, die niet alleen thuis is in kozijnen, maar ook in terrasoverkappingen, diversen soorten zonweringen, horren en rolluiken. Het bedrijf reikt in 2012 meerdere keren een leuke prijs uit die kan variëren van een tv tot een hordeur of een reis. Het blijft dus het hele jaar een verrassing als men hier iets koopt.


Unieke nieuwe Luxaflex Outdoor screen collectie!

Luxaflex is altijd vooruitstrevend op het gebied van kleuren en dessins. Zo brengt Luxaflex jaarlijks een vernieuwende binnenzonweringcollectie uit die volledig aansluit op nieuwe trends. Ook de collectie buitenzonwering wordt door Luxaflex op geheel eigentijdse manier vormgegeven…

De Outdoor screencollectie bevat diverse doek transparanties én een uitgebreid assortiment aan decoratieve doeken. Ook biedt de Luxaflex collectie diverse Carré-kwaliteit doeken. Dit zijn doeken waarbij aan de voor- en achterzijde dezelfde kleur garen wordt gebruikt, waardoor de doeken aan beide kanten dezelfde kleur hebben. Met de vernieuwde Expressions collectie is het nu zelfs mogelijk om diverse modieuze en trendy digitaal gedrukte dessins in meerdere kleurpatronen te creëren (zie foto).

Vitrona heeft met het exclusieve Luxaflex Indoor & Outdoor dealerschap in het Westland en het Oostland de nieuwste collecties in huis. Wilt u eens wat anders dan de standaard doeken? Vraag dan naar de Luxaflex Expressions collectie!


Een nieuw Plameco plafond binnen 1 dag!

Bent u uw huidige plafond zat, heeft u schade of bent u gewoon toe aan vernieuwing? Vitrona breidt vanaf heden het totaalpakket van service en producten uit met Plameco plafonds. Vitrona biedt hiermee een snelle en schone, maar vooral mooie oplossing voor het vernieuwen van uw plafond. Het Plameco plafond sluit wegens zijn hoge kwaliteit en scherpe details perfect aan bij Vitrona. Een ware aanwinst voor ons, maar ook voor u!

Lees meer over Plameco plafonds >


Vitrona verkozen tot beste zonweringbedrijf van Nederland 2011-2012!

Vitrona Zonwering, Kozijnen en Terrasoverkappingen in Naaldwijk, Berkel en Rodenrijs en Amsterdam is maandag 24 oktober uitgeroepen tot Zonvakker van het Jaar 2011-2012. De prijs werd uitgereikt tijdens de ‘Zonvakker van het Jaar’ in het Van der Valk hotel De Cantharel in Apeldoorn.

De Zonvakker van het Jaar is een jaarlijks evenement van vakblad Zonvak Magazine. In het afgelopen jaar kon… lees verder >


Vitis Welzijn organiseerde 1e ‘Beursvloer Westland’

Op 13 oktober werd de eerste Beursvloer Westland georganiseerd. Dit is een nieuw netwerkevenement tussen bedrijven, maatschappelijke- en vrijwilligersorganisaties. Tijdens dit evenement komen verschillende werelden in een dynamische en informele sfeer dichter bij elkaar. Concreet ging het om het uitwisselen van diensten, kennis, materiaal of wat dan ook, maar met een gesloten portemonnee.

Tijdens het evenement was Vitrona ook van de partij om haar steentje bij te dragen aan dit goede doel. Aan het einde van de dag heeft Vitrona maar liefst 4 matches gevonden:

 • Stichting Kikkeropfleurdoos (Kankerpatienten)
 • Stichting Atletieksupport Westland (S.A.W.)
 • Stichting Het Blauwe Hek (Zorgbakkerij)
 • Vluchtelingenwerk Zuidvleugel (Vrijwilligersorganisatie)

Daarbij werden natuurlijk ook vele andere nieuwe contacten en voortvloeiende gesprekken voor toekomstige projecten opgedaan. Vanuit Vitrona een zeer positieve en leuke ervaring!

Meer info op www.beursvloerwestland.nl


Meld je aan voor de "Vitrona-nieuwsbrief"

U kunt zich inschrijven voor onze nieuwsbrief. De nieuwsbrief zal één keer per kwartaal worden verstuurd via de email en brengt u op de hoogte van het laatste nieuws, acties, tips en meer… Bent u ook geïnteresseerd? Schrijf uwzelf dan in door uw gegevens in te vullen op de nieuwsbrief pagina.

Meer over Vitrona >


Vitrona op 'Woonbeurs Westland' 2011

Op 8 en 9 april aanstaande presenteert Vitrona het nieuwe buitenleven van 2011. In samenwerking met Rene Don Tuinideeen, Spa Visie, Kunstgras Westland en Van Oosten Beregeningsystemen, worden twee terrassen gerealiseerd waarin u kunt proeven aan een heerlijke ambiance anno 2011. ‘Even gezellig tuinen’ zoals u dat ook thuis kan doen in uw eigen tuin.

Naast het nieuwe buitenleven vind u in de stijlvolle grote kerk in Naaldwijk aan het Wilhelminaplein een selectie aan vastgoed bedrijven projectontwikkelaars en makelaardijen. De ‘Ins & Outs’ over te koop staande woningen en nieuwbouwwijken in het Westland.

Ook als u niet direct op zoek bent naar een woning is dit een erg leuke beurs. De beurs was vorig jaar een daverend succes waar een informele & gezellige sfeer de boventoon voerde. Twee Westlandse dagen waar u een serieus gesprek aan kan gaan of gewoon eens lekker kan rondkijken. Voor meer informatie kunt u terecht op www.woonbeurswestland.nl . Tot op de Woonbeurs Westland!

In samenwerking met: