Nieuwsberichten en voordeel

Gratis EU 2 Roll speaker bij €999 euro aan rollende Luxaflex producten!

Gratis speaker
Bij de aankoop van €999.- aan rollende Luxaflex producten krijgt u nu de UE ROLL 2 Speaker t.w.v. €99.- gratis! De rollende producten die onder de actie vallen zijn Silhouette, Facette, Twist Shades en Rolgordijnen.

Neem contact op
Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek een van onze showrooms!

Deze actie is geldig t/m 31 augustus 2017.


Renson: een trotse sponsor van Dumoulin!

Tom Dumoulin
Leuk bericht van onze leverancier Renson. Zij zijn namelijk de trotse sponsor van Tom Dumoulin!

Lamellen overkapping
Renson is al tijden een grote leverancier van ons familiebedrijf. We hebben in onze showrooms in Berkel en Rodenrijs en Naaldwijk twee terrasoverkappingen van hen staan. Deze overkappingen zijn vrij uniek doordat ze een lamellen dak hebben die kan draaien. Wanneer deze is gesloten, is de overkapping compleet waterdicht.


WK Bridgedrive bij Vitrona

Zaterdag 18 februari organiseerde Vitrona voor de vijfde maal het WK Bridgedrive. Het was een groot succes met 84 Bridgers.

Na een kopje koffie begon het toernooi gestaag. Iedereen zocht zijn plekje om te bridgen in de sferen van het buitenleven van Vitrona, namelijk onder een zonwering, markies of terrasoverkapping. Ook werd er nog een blik geworpen op de prijzentafel waar mooie prijzen op gepresenteerd stonden.

Mooie prijzen te winnen
Prijzen werden geschonken door: beautysalon Ada, Mitra Slijterij, Levoplant, Bakkerij Paul Schalke, Jens Valk Buitgewoon koken. , Bestplant en EndeDelivery.
Hans & Anneke Heijneman (met 66,67%) mogen zich een jaar lang de VITRONA WK BRIDGE KAMPIOENEN noemen en namen de wisselbokaal mee naar huis.

Namens Vitrona willen wij iedereen bedanken voor alle positieve reacties en de geweldige avond.


Succesvolle beroependag tijdens Westland on Stage

Afgelopen dinsdag was weer een mooie beroependag tijdens Westland on Stage waar leerlingen van ISW en Lentiz met verschillende bedrijven, waaronder Vitrona, kennis konden maken.

A.s. donderdag is de Doedag en komen 9 leerlingen inspiratie opdoen in ons bedrijf en over ons vakgebied: zonwering, kozijnen en terrasoverkappingen. Tot donderdag, wij hebben er zin in! Groetjes Marcel en Peet namens Vitrona


Wij doen mee met Westland On Stage

Dit jaar vindt de 8e editie van Westland On Stage plaats, het beroepsoriëntatie project voor VMBO-leerlingen van ISW en Lentiz. Deze vakkanjers van de toekomst maken bij Westland On Stage kennis met het (nieuwe) netwerk om beroepen te leren kennen.

Wij zijn van de partij!
We delen graag onze passie voor ons vak. Bij het Beroepenfeest op dinsdagmiddag 7 februari 2017 ontmoeten wij 1000 jongeren en vertellen hen over ons beroep. En op de Doe Dag, donderdag 16 februari, ontvangen wij leerlingen op ons bedrijf. De beleving van de praktijk en het verhaal van onze eigen medewerkers zegt meer dan flyers en internet. De reële beroepsbeelden helpen de VMBO-leerlingen bij een bewuste keuze voor een MBO-vervolgopleiding. Daarom doen wij mee!

“Alles mag je worden. Behalve ongelukkig. Beloofd?”


Extra beveiligd tegen inbraak met kunststof kozijnen

Oude kozijnen kunnen veel lasten met zich meebrengen. Ze hebben veel onderhoud nodig en zijn inbraakgevoelig. In oudere woningen voldoet het hang- en sluitwerk van kozijnen vaak niet meer aan de hedendaagse normen.

Politie Keurmerk Veilig Wonen
Inbraakpreventie is het zo moeilijk mogelijk maken voor inbrekers om een woning binnen te komen. Om te voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (SKG), moet de woning worden voorzien van nieuwe kunststof kozijnen en extra inbraakwerend hang- en sluitwerk. Wilt u een nog hogere inbraakbeveiliging? Kies dan voor kerntrek beveiligde SKG cilinders en beglazing met veiligheidsfolies. Kunststof kozijnen bieden naast veiligheid ook isolatie en bescherming tegen alle weersinvloeden.

Eigenschappen kunststof kozijnen
Naast het feit dat u extra beveiligd bent tegen inbraak, bieden kunststof kozijnen u ook:
- minder onderhoud
- een beter binnenklimaat

Herfstvoordeel kunststof kozijnen
Zijn uw kozijnen toe aan vervanging? Laat u adviseren over kunststof kozijnen bij Vitrona. Vitrona heeft tot en met 17 december 2016 ‘Herfstvoordeel’ op alle kunststof kozijnen. U bent van harte welkom in de showroom voor een uitgebreide presentatie. Tijdens de voordeelweken biedt Vitrona tijdelijk een aantrekkelijke actie. Zo is HR++ glas voor de prijs van normaal dubbelglas verkrijgbaar en ontvangt de klant een gratis inzethor bij ieder draaikiepraam. Bovendien krijgt men 15 jaar all-in glasgarantie op lek en blindslag.

Interesse?
Bezoek gerust een van onze showrooms met alles op het gebied van kozijnen en wij vertellen u graag meer. Naast kozijnen kunt u bij ons ook terecht voor zonwering en terrasoverkappingen. Onze showrooms van 350 m2, gelegen aan de Nobelsingel 4 te Berkel en Rodenrijs en aan de Grote Woerdlaan 36c in Naaldwijk, bieden voldoende eigen parkeergelegenheid. Van dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 en zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur zijn wij geopend. En neem gerust uw kinderen mee, want er is voor de allerkleinsten altijd wel wat leuks te beleven in de speelhoek of bij de (veilige) Koikarpervijver. Schikt het niet? Maak een afspraak buiten de genoemde tijden.


Slim investeren in je huis is het nieuwe sparen

Geld sparen is door de lage rente al lang niet meer rendabel. Er is een nieuw trend: slim investeren in je huis. En steeds meer mensen zien dit in. Er zijn verschillende manieren om in een huis te investeren. Zo kun je het huis energiezuiniger maken, of bijvoorbeeld het huis renoveren of opknappen. Door te investeren in nieuwe kunststof kozijnen realiseert u beiden. Het vervangen van de oude kozijnen door nieuwe kunststof kozijnen levert, naast wooncomfort, ook direct een rendement op van minimaal 5%.

Kunststof kozijnen betaalbaar
Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig betaalbaar en leveren een ongekend rendement. Volgens de experts uit de financiële sector is de opbrengst vergelijkbaar met een spaarrente van 5%.

Voorkom 50% warmteverlies
Kunststof kozijnen bieden, dankzij de meerkamertechnologie in combinatie met Hoog Rendement isolatieglas, HR++ glas, een beter binnenklimaat en een betere isolatie. Mark van der Voort, eigenaar van Vitrona, vertelt: “Reguliere ramen en kozijnen zorgen voor zo’n 50% warmteverlies in een huis, wat met nieuwe kunststof kozijnen dus voorkomen kan worden. Het levert direct een toename in het wooncomfort. En ook de gasrekening kan in de praktijk 20% lager uitvallen.”

Beter voor het milieu
Veel mensen weten niet dat nieuwe kunststof kozijnen vaak van gerecycled materiaal worden gemaakt. Het grote voordeel hiervan is dat kunststof recyclebaar is zonder verlies van kwaliteit.

Eigenschappen kunststof kozijnen
Wat hebben nieuwe kunststof kozijnen u te bieden:
-beter binnenklimaat
-inbraakvertragend hang- en sluitwerk
-minder onderhoud
-warmte- en geluidsisolerend
-waardevermeerdering van uw huis
-kostenbesparing (20% lagere gasrekening)
-beter voor het milieu

Geïnteresseerd in kunststof kozijnen?
Bezoek gerust een van onze showrooms met alles op het gebied van kozijnen en wij vertellen u graag meer. Naast kozijnen kunt u bij ons ook terecht voor zonwering en terrasoverkappingen. Onze showrooms van 350 m2, gelegen aan de Nobelsingel 4 te Berkel en Rodenrijs en aan de Grote Woerdlaan 36c in Naaldwijk, bieden voldoende eigen parkeergelegenheid. Van dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 en zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur zijn wij geopend. En neem gerust uw kinderen mee, want er is voor de allerkleinsten altijd wel wat leuks te beleven in de speelhoek of bij de (veilige) Koikarpervijver. Schikt het niet? Maak een afspraak buiten de genoemde tijden.


IBIZA PLAZA Naaldwijk

Vitrona Naaldwijk verzorgt de zonwering voor Ibiza Plaza. De architect heeft een keuze gemaakt voor het model Vitrona Roma Zip2 en met doekkeuze White | White Pearl Grey. Nu kunnen wij ons voorstellen dat u erg benieuwd bent hoe dit eruit komt te zien!

Daarom kunt u bij ons in de showroom langs komen. Wij hebben een speciale Ibiza Plaza demo stand bij de balie, waar onze medewerkers u meer uitleg kunnen geven over deze windvaste screens met het gekozen doek, die u zelf kunt bedienen. Ook ligt er voor alle bezoekers een o.a. een doekstaal van de betreffende doekkleur en een speciale actie klaar.

Wellicht heeft u daarnaast alvast het een en ander nodig voor de inrichting van uw nieuwe woning. Tijdens de informatiedag is natuurlijk ook het mogelijk advies te vragen over andere producten van Vitrona, zoals raamdecoratie, horren, balkonbeglazing, plafonds of windschermen. De koffie staat klaar, u bent van harte welkom!


Vitrona al 35 jaar uw kunststof kozijnen specialist

Uw kozijnen zijn dringend aan vervanging toe. Er moet nodig iets aan gedaan worden. Maar wat doet u dan? Karin Dolle, woonachtig in Pijnacker vertelt: “Onze woning is al wat verouderd en de kozijnen waren echt slecht geworden. Kozijnen vervangen is niet iets waar we dagelijks mee bezig zijn en ook een behoorlijke investering.”

Karin vervolgt: “Ik ben op internet gaan oriënteren wat de mogelijkheden zijn. Kiezen we voor houten kozijnen of juist kunststof kozijnen ? Mijn man en ik waren er wel zeker van dat een bedrijf uit de regio de kozijnen ging plaatsen. Dat voelt vertrouwder dan een bedrijf…..

Bijlagen


Vitrona ontvangt vijf nieuwe Peugeots van Vemo Lease en Eigenraam

In een schoolvoorbeeld van lokaal succes hebben vijf medewerkers van het Naaldwijkse Vitrona onlangs de sleutels ontvangen van hun spiksplinternieuwe Peugeot 308 SW. Bijzonder is dat de Peugeots worden geleaset bij Vemo Lease en worden geleverd door Peugeotdealer Eigenraam, welke beide op hetzelfde bedrijventerrein gevestigd zijn als Vitrona. Lokaler kan haast niet.

De vijf nieuwe auto’s worden gebruikt door de buitendienst van het Naaldwijkse bedrijf. Vitrona is synoniem aan betrouwbaarheid op het gebied van zonwering, kozijnen en terrasoverkappingen. Met twee prachtige showrooms in Naaldwijk en Berkel en Rodenrijs, is Vitrona een begrip in de hele regio. Het familiebedrijf levert en monteert zonwering, kozijnen, terrasoverkappingen en Plameco plafonds in de breedste zin van het woord. Met de nieuwe Peugeots kan de buitendienst van het bedrijf weer goed voor de dag komen.

bron: Het Hele Westland 20 januari 2016

(lees het hele artikel door op de afbeelding hiernaast te klikken)


Markiezen en Baldakijn bij gerenoveerd Unicum-Elzenhage

Begin oktober opende Unicum Elzenhagen de deuren van het totaal gerenoveerde restaurant aan de Monsterseweg in Poeldijk. Vitrona plaatste hier diverse horeca markiezen en een baldakijn bij de entree. Samen met de totale make-over van het pand vinden wij de uitstraling zeer mooi geworden!

Wij wensen Aad Moerman en al het personeel veel succes toe. En aan alle bezoekers zeggen wij eet smakelijk!

Meer informatie en foto’s van het nieuwe Unicum Elzenhage vindt u op de website: www.unicumelzenhagen.nl


Show Naaldwijk en Berkel zeer geslaagd!

Met twee zeer druk bezochte Terrasoverkappingshows in Naaldwijk en Berkel en Rodenrijs, kunnen we zeggen dat het zeer geslaagd was! Het was gezellig druk en er zijn zeer veel gratis visualisaties cadeau gegeven. We hebben veel afspraken kunnen maken voor een passend advies bij nieuwe klanten, maar ook bij onze bestaande klanten voor diverse uitbreidingen. De showroom in Berkel en Rodenrijs was volledig ‘donker’ gemaakt waardoor er een zeer gezellige sfeer hing. De uitstraling van diverse sfeerverlichting en heaters kwam hierdoor extra goed tot zijn recht. Samen met de hapjes van Leonard Elenbaas werd “het ultieme buitenleven” daadwerkelijke eer aangedaan!

Meer foto’s op onze Facebook pagina


NIEUW: Roma rolluiken met zonnepaneel-aandrijving

Geplaatst in Maasdijk door Vitrona Zonwering
Totaal 5 stuks Roma Benelux rolluiken met Solar bediening.

Bij deze woning plaatsten wij deze 5 rolluiken. De rolluiken kunnen geplaatst worden zonder aan te sluiten op het lichtnet. In combinatie met de afstandbediende motoren een ideale oplossing voor slecht bereikbare plekken. Door gebruik te maken van zonne energie is het niet nodig om naar binnen te boren. Het rolluik voorziet zichzelf van de benodigde stroom!
Het zonnepaneel op de rolluik kast zit aangesloten op een accu in de kast. Overdag laat dit rolluik dus op, om zo ’s avonds ook te kunnen functioneren! Ideaal voor badkamers en andere ruimtes waar we geen schakelaars en bedrading in het zicht willen hebben.


Jubileum 25 jaar SchermNed, een dochteronderneming van Vitrona

SchermNed bestaat 25 jaar en dat mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Cock van der Voort, eigenaar van SchermNed, is gelukkig getrouwd met zijn vrouw Ada. Samen hebben zij drie kinderen: Jack, dochter Terry en Mark. Inmiddels werken zij alle drie in het familiebedrijf. “Natuurlijk ben ik trots op mijn kinderen. Ze werken ontzettend hard en we zijn een sterk team samen”, aldus Cock.

Van F16 tot scherminstallatie
Cock heeft een boeiende carrière achter de rug. Na zijn studies LTS, UTS en HTS- werktuigbouwkunde heeft hij 1,5 jaar in California gewerkt. Cock vertelt: “In 1975 ben ik bij de Fokker vliegtuigenfabriek terecht gekomen. Gestart op de ontwikkelingsafdeling en opgewerkt tot chef laboratorium. Na zeven jaar kocht Nederland de F16 en …
... > Lees hier meer over het 25 jarig jubileum


Wij stellen aan u voor: Frans van der Wijk

Per 7 april is het Vitrona verkoop team versterkt met Frans van der Wijk. Frans komt uit Rotterdam en heeft een rugzak met mooie ervaring op het gebied van binnenzonwering, buitenzonwering en terrasoverkappingen. Hij doet dit met 100% plezier en vrolijkheid.

Hij gaat aan het werk in de vestiging Berkel en Rodenrijs als commercieel adviseurs, en dat met goed technisch inzicht. Frans is momenteel bezig met zijn inwerkperiode en zal op korte termijn zelfstandig aan de gang gaan. Wij wensen Frans heel veel succes!


Vitrona WK Bridge voor Stichting Nicolette

Zaterdagavond 14 maart 2015 organiseerde Vitrona voor de derde maal het WK Bridgedrive.
Het was een groot succes. De 76 Bridgers waren laaiend enthousiast om in de showroom van Vitrona ontvangen te worden, de inschrijvingen waren vooraf dan ook al binnen een week volgeboekt. Na een kopje koffie begon het toernooi gestaag, iedereen zocht zijn plekje om te bridgen in de sferen van het buitenleven van Vitrona, namelijk onder een zonwering, markies of terrasoverkapping. Ook werd er nog een blik geworden op de prijzentafel waar mooie prijzen op gepresenteerd stonden die geschonken waren door: Mitra Slijterij, Ammerlaan Orchideeën, EndeDelivery en Jens Valk. Daarbij was er natuurlijk de schitterende wisselbokaal welke de winnaars van vorig jaar, Hennie de Gier & Gerda van der Voort, moesten afstaan aan de nieuwe bridge kampioenen Jan & Elly van den Broek.

Na het spelen van de zes rondes in de drie verschillende lijnen met daaropvolgend de prijsuitreiking ging het feest in de Vitrona showroom nog door tot in de late uurtjes. Uiteindelijk is er een totaalbedrag van ruim € 1.000,00 opgehaald. Dit betekent dat iedereen naast de inschrijving extra heeft geschonken! Het totale inschrijfgeld en schenking wordt voor 100% aan het goede doel “Stichting Nicolette” geschonken.

De 1e prijs winnaars van het Vitrona WK Bridge zijn geworden:

 • A-lijn 1e plaats:
  Koos & Riet Grootscholten
 • B-lijn 1e plaats:
  Gerda van Luijk & Wim van der Voort
 • C-lijn 1e plaats:
  Jan & Elly van den Broek

Jan & Elly van den Broek (met 66,25%) mogen zich een jaar lang de Vitrona WK Bridge Kampioenen noemen en namen de wisselbokaal mee naar huis ter verdediging van volgend jaar. Namens Vitrona willen wij iedereen bedanken voor alle positieve reacties en de geweldige avond in het teken van Stichting Nicolette! Voor een impressie met foto’s kunt u kijken op www.facebook.com/Vitronazonwering .


3D-Visualisatie service

“Altijd al willen weten hoe een zonwering of terrasoverkapping er uit zou komen te zien bij uw woning? Elke bezoeker heeft bij zijn offerte de mogelijkheid bij Vitrona een op-maat-gemaakte 3d-visualisatie te laten maken (Kijk voor een voorbeeld op: vitrona.nl/living/visualisatie).

Wij ontvangen u graag in een van onze showrooms en weten nu al bijna zeker dat u er net zo enthousiast over de visualisaties zult zijn als wij!”. Meer informatie over de visualisaties kunt u opvragen bij uw adviseur.


(tip) Nieuw: de Vitrona facebook pagina!

Op onze vernieuwde facebookpagina facebook.com/Vitronazonwering plaatsen wij de laastste foto’s, nieuwtjes en informatie.

Wilt u op de hoogte blijven? Hou de pagina dan goed in de gaten, want er worden dagelijks nieuwe berichten geplaatst!


“Vitrona WK Bridge brengt € 720,- op voor goede doel”

Afgelopen zaterdag organiseerde Vitrona haar eerste Westlands Kampioenschap Bridge.
Het was een groot succes! De 72 Westlandse Bridgers waren laaiend enthousiast om in de showroom van Vitrona ontvangen te worden, de inschrijvingen gingen namelijk ook heel erg snel. Na een kopje koffie begon het toernooi gestaag, iedereen keek nog een keer naar de prijzentafel waar mooie prijzen op gepresenteerd stonden die geschonken waren door: Mitra Slijterij uit Monster, Ammerlaan Orchideeën, EndeDelivery, Bakkerij Schalke en natuurlijk de schitterende wisselbokaal die geschonken werd door Dump de Kleine Woerd. Na het spelen van de zes rondes in de drie verschillende lijnen werd er nog een gezellig feestje door Vitrona geschonken.

Want voor iedere inschrijving werd een bijdrage/inschrijfgeld gevraagd van € 5,00, waarbij er uiteindelijk een totaalbedrag van € 720,00 werd opgehaald. Dit betekent dat iedereen het dubbele geschonken heeft als gevraagd! Het totale inschrijfgeld en schenking wordt volledig voor 100% aan het goede doel “Stichting Nicolette” geschonken. Wij danken iedereen hartelijk voor de ruime schenking!

De 1e prijs winnaars van het Vitrona WK Bridge zijn geworden:
A-lijn: Jan van den Berg & Jan Zwinkels (met 60,0%).
B-lijn: Kees en Jeanne Duijvesteijn (met 64,5%).
C-lijn: Tiny Alleblas & Willy Nederpelt (met 62,5%).

Kees en Jeanne Duijvesteijn (64,5%) mogen zich een jaar lang de Vitrona Westlandse Bridge Kampioenen noemen en namen de wisselbokaal mee naar huis ter verdediging van volgend jaar.

Namens Vitrona willen wij iedereen bedanken voor alle positieve reacties en de geweldige avond!
Voor een impressie met foto’s kunt u kijken op www.facebook.com/Vitronazonwering.


Westland BEACHSOCCER cup 2012 @ Jamm Beach

Ook in 2012 wordt er weer gestreden om de Westland Beach Soccer Cup. De ‘informele afsluiting van het Westlandse voetbalseizoen’ is dit jaar op zaterdag 16 juni op het strand van Ter Heijde. Net als vorig jaar is natuurlijk Jamm Beach weer de uitvalsbasis voor het toernooi. Er wordt vanaf 12.30 uur gestreden door 8 damesteams en vanaf 16.00 uur is het aan de herenteams.

Op zondag 17 juni is het dan aan het Vitronateam en de andere bedrijven. Het toernooi begint om ca. 13.00 uur en eindigt om ca. 17.30 uur. In de avond is er gelegenheid om de wedstrijd van het Nederlands elftal te zien. Ook in 2012 staat het toernooi om de Westland Beach Soccer Cup natuurlijk weer voor heel veel sportief plezier en een super gezellige dag!


Vitrona maakt klanten blij

Namens Vitrona overhandigde de heer Maasse Brusse een bijzondere cheque aan het echtpaar Werf uit ’s-Gravenzande. Deze familie gaat op kosten van het ‘zonnige’ bedrijf genieten van een verblijf in De hof van Saksen in Drenthe.

Blij en verrast waren de heer en mevrouw Werf toen ze gebeld werden met de mededeling dat ze een prijs hadden gewonnen. Ze hebben onlangs bij Vitrona in Naaldwijk kozijnen aangeschaft en dit hadden ze volgens de heer Werf al tien jaar eerder moeten doen! Het paar is bijzonder tevreden met Vitrona, die niet alleen thuis is in kozijnen, maar ook in terrasoverkappingen, diversen soorten zonweringen, horren en rolluiken. Het bedrijf reikt in 2012 meerdere keren een leuke prijs uit die kan variëren van een tv tot een hordeur of een reis. Het blijft dus het hele jaar een verrassing als men hier iets koopt.


Unieke nieuwe Luxaflex Outdoor screen collectie!

Luxaflex is altijd vooruitstrevend op het gebied van kleuren en dessins. Zo brengt Luxaflex jaarlijks een vernieuwende binnenzonweringcollectie uit die volledig aansluit op nieuwe trends. Ook de collectie buitenzonwering wordt door Luxaflex op geheel eigentijdse manier vormgegeven…

De Outdoor screencollectie bevat diverse doek transparanties én een uitgebreid assortiment aan decoratieve doeken. Ook biedt de Luxaflex collectie diverse Carré-kwaliteit doeken. Dit zijn doeken waarbij aan de voor- en achterzijde dezelfde kleur garen wordt gebruikt, waardoor de doeken aan beide kanten dezelfde kleur hebben. Met de vernieuwde Expressions collectie is het nu zelfs mogelijk om diverse modieuze en trendy digitaal gedrukte dessins in meerdere kleurpatronen te creëren (zie foto).

Vitrona heeft met het exclusieve Luxaflex Indoor & Outdoor dealerschap in het Westland en het Oostland de nieuwste collecties in huis. Wilt u eens wat anders dan de standaard doeken? Vraag dan naar de Luxaflex Expressions collectie!


Een nieuw Plameco plafond binnen 1 dag!

Bent u uw huidige plafond zat, heeft u schade of bent u gewoon toe aan vernieuwing? Vitrona breidt vanaf heden het totaalpakket van service en producten uit met Plameco plafonds. Vitrona biedt hiermee een snelle en schone, maar vooral mooie oplossing voor het vernieuwen van uw plafond. Het Plameco plafond sluit wegens zijn hoge kwaliteit en scherpe details perfect aan bij Vitrona. Een ware aanwinst voor ons, maar ook voor u!

Lees meer over Plameco plafonds >


Vitrona verkozen tot beste zonweringbedrijf van Nederland 2011-2012!

Vitrona Zonwering, Kozijnen en Terrasoverkappingen in Naaldwijk, Berkel en Rodenrijs en Amsterdam is maandag 24 oktober uitgeroepen tot Zonvakker van het Jaar 2011-2012. De prijs werd uitgereikt tijdens de ‘Zonvakker van het Jaar’ in het Van der Valk hotel De Cantharel in Apeldoorn.

De Zonvakker van het Jaar is een jaarlijks evenement van vakblad Zonvak Magazine. In het afgelopen jaar kon… lees verder >


Vitis Welzijn organiseerde 1e ‘Beursvloer Westland’

Op 13 oktober werd de eerste Beursvloer Westland georganiseerd. Dit is een nieuw netwerkevenement tussen bedrijven, maatschappelijke- en vrijwilligersorganisaties. Tijdens dit evenement komen verschillende werelden in een dynamische en informele sfeer dichter bij elkaar. Concreet ging het om het uitwisselen van diensten, kennis, materiaal of wat dan ook, maar met een gesloten portemonnee.

Tijdens het evenement was Vitrona ook van de partij om haar steentje bij te dragen aan dit goede doel. Aan het einde van de dag heeft Vitrona maar liefst 4 matches gevonden:

 • Stichting Kikkeropfleurdoos (Kankerpatienten)
 • Stichting Atletieksupport Westland (S.A.W.)
 • Stichting Het Blauwe Hek (Zorgbakkerij)
 • Vluchtelingenwerk Zuidvleugel (Vrijwilligersorganisatie)

Daarbij werden natuurlijk ook vele andere nieuwe contacten en voortvloeiende gesprekken voor toekomstige projecten opgedaan. Vanuit Vitrona een zeer positieve en leuke ervaring!

Meer info op www.beursvloerwestland.nl


Meld je aan voor de "Vitrona-nieuwsbrief"

U kunt zich inschrijven voor onze nieuwsbrief. De nieuwsbrief zal één keer per kwartaal worden verstuurd via de email en brengt u op de hoogte van het laatste nieuws, acties, tips en meer… Bent u ook geïnteresseerd? Schrijf uwzelf dan in door uw gegevens in te vullen op de nieuwsbrief pagina.

Meer over Vitrona >


Vitrona op 'Woonbeurs Westland' 2011

Op 8 en 9 april aanstaande presenteert Vitrona het nieuwe buitenleven van 2011. In samenwerking met Rene Don Tuinideeen, Spa Visie, Kunstgras Westland en Van Oosten Beregeningsystemen, worden twee terrassen gerealiseerd waarin u kunt proeven aan een heerlijke ambiance anno 2011. ‘Even gezellig tuinen’ zoals u dat ook thuis kan doen in uw eigen tuin.

Naast het nieuwe buitenleven vind u in de stijlvolle grote kerk in Naaldwijk aan het Wilhelminaplein een selectie aan vastgoed bedrijven projectontwikkelaars en makelaardijen. De ‘Ins & Outs’ over te koop staande woningen en nieuwbouwwijken in het Westland.

Ook als u niet direct op zoek bent naar een woning is dit een erg leuke beurs. De beurs was vorig jaar een daverend succes waar een informele & gezellige sfeer de boventoon voerde. Twee Westlandse dagen waar u een serieus gesprek aan kan gaan of gewoon eens lekker kan rondkijken. Voor meer informatie kunt u terecht op www.woonbeurswestland.nl . Tot op de Woonbeurs Westland!

In samenwerking met: