Woerdblok(fase4) Zonwering

Beste Woerdblokbewoner,

Vitrona heet u graag van harte welkom als nieuwe buren! Of u al in het Woerdblok(fase4) woont, gaat wonen, of nadenkt over een eventuele woning, maakt voor Vitrona geen verschil: wij hopen dat u zich thuis zult voelen en comfortabel kunt wonen.

Zoals u weet, is een goede buur beter dan een verre vriend. Vitrona heeft daarom, exclusief voor iedere bewoner van het Woerdblok(fase4), de volgende aanbieding:

 • GRATIS MONTAGE
  op raamdecoratie en horren
  (bij besteding boven de 500 euro)
 • € 100,- KORTING
  per product op buitenzonwering en rolluiken
 • € 300,- KORTING
  op accessoires van terrasoverkappingen

De acties gelden bij bestelling en montage binnen één jaar na oplevering en zijn niet geldig in combinatie met andere acties.

 • GRATIS VELUX VERDUISTEREND ROLGORDIJN, t.w.v. € 89,95
  (zolang de voorraad strekt)

Voor alle bewoners van het Woerdblok(fase4), heeft Vitrona een gratis welkomscadeau klaarliggen. Als u binnenkort bij ons langs komt voor een kop koffie, krijgt u een gratis Velux verduisterend rolgordijn M04 voor uw dakraam.


Harmonieuze uitstraling

Een mooie woning heeft u al, maar het is de kunst om harmonie te vinden in de totale uitstraling van uw straat. De foto’s hierboven laten zien dat gevoel voor vakmanschap en uitstraling belangrijk is. Sommige producten of bepaalde uitvoeringen passen nu eenmaal beter bij het aanzicht van uw woning of het totaalaanzicht van de straat dan andere producten. Wat is het ambitieniveau van uw woning? Wat is een indirecte meerwaarde van uw woning? Vitrona helpt u hier graag bij.

Daarom kunt u naast de individuele aanbieding ook samen mét uw buren gebruik maken van een extra actie. Wanneer u samen met minimaal 2 andere buren uit de straat, of samen met 2 bewoners van hetzelfde type woning als uw huis, op zoek bent naar zonwering welke precies past bij de uitstraling van uw woning of straat, krijgt u gezamenlijk een gratis visuele presentatie van Vitrona (minimaal 3 buren uit dezelfde straat / 3 dezelfde type woningen).


Presentaties voor de gehele straat

Iedereen heeft tegenwoordig een druk en ingevuld leven. Of u in de situatie zit van carrière maken, tweeverdieners, een compleet gezin… de uren overdag zijn de gehele week wel ingevuld. Wanneer u dan even tijd vrij heeft is genieten een goede optie. Om u te laten genieten denken wij graag met u mee. Wij hopen dit te doen met het geven van presentaties op een doordeweekse avond of zaterdag. Een gehele straat voorzien van dezelfde kwaliteitszonwering op eenzelfde manier van montage en hoogte is daarbij belangrijk. Zoals u op de foto’s kunt zien biedt dit voor u en uw woning een grote meerwaarde.

De presentaties kunnen daarom in overleg bepaald worden. Onder het genot van een hapje en een drankje, word er op basis van foto’s van de woning namelijk een visueel beeld gevormd en aan u en uw buren gepresenteerd. Een informatieve en smakelijke presentatie over de benodigde zonwering (raamdecoratie of terrasoverkappingen) voor een juiste keuze. Daarnaast is er gelegenheid om in onze showroom van ruim 300 m2 alle producten te bekijken en zelf te bedienen. Zo weten u en uw buren precies hoe de zonwering bij de uitstraling van de woning en straat past. Samen goed geïnformeerd worden & genieten van de extra toegevoegde waarde en dienst van Vitrona.


Hoe maak ik gebruik van deze acties?

Wanneer u een bezoek brengt aan onze showroom en u laat weten woonachtig te zijn in het Woerdblok, geldt automatisch de individuele aanbieding.

Door een email te sturen naar info@vitrona.nl, te bellen naar 0174 - 631125 of het contactformulier in te vullen, kunt u aangeven of u interesse heeft in de (gratis visuele) presentatie samen met uw buren of gehele straat. Hierna zal er een afspraak gemaakt worden om onder het genot van een kop koffie alle mogelijke opties te presenteren. Op deze manier voorzien wij u en uw buren van vakkundig advies, specifiek voor jullie situatie. Daarnaast kunt u ook allerlei producten in onze 300 m2 grote showroom bekijken en zelf ervaren.

Graag tot ziens,

De Buren!