Watertuinen Maasdijk

In Watertuinen Maasdijk vindt u mooie dorpse woningen met tuinen aan het water. Dit geeft de woningen een prachtige landelijke uitstraling waarin het buitenleven centraal staat. De woonkamer en tuin worden hierdoor bij elkaar betrokken waardoor u altijd kunt genieten van zowel binnen als buiten.


De aannemer van de woningen Bouwcombinate Maasdijk heeft contact gezocht met Vitrona voor de mogelijkheid tot monteren van zonwering aan de woningen. Er dient namelijk op een speciale wijze gemonteerd te worden op de begane grond. Voor de mogelijkheden nodigen wij u uit in onze showroom te Naaldwijk.

Voor zonwering bij de andere ramen in uw woning in Watertuinen Maasdijk, bent u bij Vitrona ook aan het goede adres. De gespecialiseerde afdeling voor binnenzonwering heeft voor elke situatie een oplossing. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld adviseren over de isolerende werking van diverse producten, maar ook over bijpassende binnenzonwering voor uw woning met een eigentijds dessin. Loop gewoon eens een keer bij ons binnen voor een kennismaking of korte rondleiding over de producten.

Producten die perfect passen bij de woningen in Watertuinen Maasdijk zijn onze Rolluiken met extra kleine kasten, binnenzonwering voor hoekramen/erkers en kleine ruimtes, Velux dakraam, Velux rolluiken of rolgordijnen en plissehordeuren.

Download Watertuinen Infobulletin nr.4, december 2011


Watertuinen Voordeel

Voor de bewoners van nieuwbouwwijk Watertuinen Maasdijk gelden de volgende voordelen:

 • ‘GRATIS MONTAGE‘
  op raamdecoratie, horren en hordeuren
  (bij besteding boven de 500 euro)
 • ‘€ 100,00’ korting
  per product op buitenzonwering en rolluiken
 • ‘€ 300,00’ korting
  op accessoires van terrasoverkappingen

De acties gelden bij bestelling en montage binnen één jaar na oplevering en zijn niet geldig in combinatie met andere acties.