Nieuwbouwwijk acties - Tuinveld (fase 3) 's-Gravenzande

Beste Tuinveld bewoner,

Vitrona heet u graag van harte welkom als nieuwe bewoner! Of u al in Tuinveld (fase 3) woont, gaat wonen, of nadenkt over de aanschaf van een woning, maakt voor Vitrona geen verschil: wij hopen dat u zich thuis zult voelen en dat u comfortabel kunt wonen.

Zoals u weet, kost verhuizen een hoop geld en zijn er veel dingen die aangeschaft moeten worden. Vitrona heeft daarom, exclusief voor iedere bewoner van Tuinveld, de volgende aanbieding:

 • GRATIS MONTAGE
  op raamdecoratie en horren
  (bij besteding boven de 500 euro)
 • € 100,- KORTING
  per product op buitenzonwering en rolluiken
 • € 300,- KORTING
  op accessoires van terrasoverkappingen

De acties gelden bij bestelling en montage binnen één jaar na oplevering en zijn niet geldig in combinatie met andere acties.


Gratis voorlichtingsavonden voor de hele straat

Samen goed geïnformeerd worden & elkaar goed leren kennen om de basis te vormen voor een mooie samenwerking.

Iedereen heeft tegenwoordig een druk en ingevuld leven. Of u in de situatie zit van carrière maken, tweeverdieners, een compleet gezin… de uren overdag zijn de gehele week wel ingevuld. Wanneer u dan even tijd vrij heeft is genieten een goede optie. Om u te laten genieten denken wij graag met u mee. Wij hopen dit te doen met het geven van een presentaties op een doordeweekse avond of zaterdag. Wij lichten u graag in over de mogelijkheden of opties en maken hier wat tijd voor vrij. Een gehele straat voorzien van dezelfde kwaliteitszonwering op eenzelfde manier van montage en hoogte is daarbij belangrijk.

De presentaties kunnen daarom in overleg bepaald worden. Onder het genot van een hapje en een drankje, word er op basis van foto’s van de woning namelijk een visueel beeld gevormd en aan u en uw buren gepresenteerd. Een informatieve en smakelijke presentatie over de benodigde zonwering (raamdecoratie of terrasoverkappingen) voor een juiste keuze. Daarnaast is er gelegenheid om in onze showroom van ruim 300 m2 alle producten te bekijken en zelf te bedienen.

Voor informatie of beschikbaarheid kunt u contact opnemen via marketing@vitrona.nl.