Hoogeland / Hoogheyd Naaldwijk

Hoogeland en Hoogheyd zijn de nieuwste nieuwbouwwijken in Naaldwijk. De nieuwbouwwijken Hoogeland en Hoogheyd grenzen aan de wijk Kruisbroek en Galgeblok, vlakbij het centrum van Naaldwijk in het Westland. U bent binnen enkele minuten in het moderne overdekte winkelcentrum ‘de Tuinen’.

Voor alle nieuwe bewoners heeft Vitrona een projectvoordeel opgezet, om het leven in Hoogeland en Hoogheyd zo comfortabel mogelijk te maken.


LeveninHoogeland PROJECTVOORDEEL

 • ‘GRATIS MONTAGE‘ HOOGELAND/HOOGHEYD PROJECTVOORDEEL
  op raamdecoratie en horren
  (bij besteding boven de 500 euro)
 • ‘€ 100,00’ HOOGELAND/HOOGHEYD PROJECTVOORDEEL
  per product op buitenzonwering en rolluiken
 • ‘€ 300,00’ HOOGELAND/HOOGHEYD PROJECTVOORDEEL
  op accessoires van terrasoverkappingen

De acties gelden bij bestelling en montage binnen één jaar na oplevering en zijn niet geldig in combinatie met andere acties.


Vrijblijvende informatieavond

Bent u benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is bij uw woning en hoe dit eruit komt te zien? Wij kunnen op verzoek een avond of dag verzorgen, om u gezamenlijk met de medebewoners laten informeren. Een gezellige kennismaking met u en uw buren in onze volledig ingerichte showroom. Wij verzorgen de presentatie, productdemonstratie, eventuele visualisaties en meer. Voor meer informatie of een aanvraag kunt u uw gegevens opsturen naar marketing@vitrona.nl