L'Avenue zonwering Hoek van Holland

Beste L’Avenue bewoner,

Vitrona heet u graag van harte welkom als nieuwe bewoner! Of u al in L’Avenue woont, gaat wonen, of nadenkt over de aanschaf van een woning, maakt voor Vitrona geen verschil: wij hopen dat u zich thuis zult voelen en dat u comfortabel kunt wonen.

Vitrona heeft voor iedere bewoner van L’Avenue (alle fases), de volgende aanbieding:

 • GRATIS MONTAGE
  op raamdecoratie en horren
  (bij besteding boven de 500 euro)
 • € 100,- KORTING
  per product op buitenzonwering en rolluiken
 • € 300,- KORTING
  op accessoires van terrasoverkappingen

De acties gelden bij bestelling en montage binnen één jaar na oplevering en zijn niet geldig in combinatie met andere acties.


Ambiance en Functionaliteit

Een mooie woning heeft u al, maar het is een kunst om de perfecte balans te vinden tussen uitstraling en harmonie. Wij raden daarom ook altijd aan om met uw buren te overleggen en bij wederzijdse interesse de kleurstellingen op elkaar af te stemmen. Hiermee creëert u een perfecte ambiance en tegelijkertijd een meerwaarde voor uw woning. Naast de individuele aanbiedingen kunt u natuurlijk ook samen met uw buren gebruik maken van de combinatiekortingen. Vitrona helpt u hier graag verder mee op weg….

Vanwege de ligging van L’Avenue dichtbij de kust, raden wij u aan eens te kijken naar een Luxe zonweringoverkapping. Deze inschuifbare overkapping van doek is uitermate geschikt bij gebruik tijdens wind en regen. Kijk voor deze en andere overkappingen op de Terrasoverkapping pagina.


Hoe maak ik gebruik van deze acties?

Wanneer u een bezoek brengt aan onze showroom en aangeeft woonachtig te zijn in L’avenue, geldt de aanbieding automatisch.
Door een email te sturen naar info@vitrona.nl, te bellen naar 0174 - 631125 of het contactformulier in te vullen op deze website, kunt u uw interesse laten blijken. Hierna zal een van onze medewerkers een afspraak met u maken in onze showroom of bij uw thuis. Onder het genot van een kop koffie worden de mogelijkheden met u besproken en voorzien wij u en/of uw buren van vakkundig -vrijblijvend- advies, afgestemd op úw situatie.

Graag tot ziens!