Nieuwbouwwijk acties - Hart van 's-Gravenzande

Beste Hart van ’s-Gravenzande bewoner,

Allereerst gefeliciteerd met uw nieuwe woning.
Om het leven in Hart van ‘s-Gravenzande zo comfortabel mogelijk te maken hebben wij voor alle bewoners in samenwerking met onze vaste fabrikant Luxaflex een speciale en eenmalige Vitrona kortingsactie opgezet voor buitenzonwering, horren en raamdecoratie.

Zonwering kan namelijk zorgen voor een enorme verhoging van uw woonplezier. Zo kunt u met buitenzonwering uw woon- en slaapkamer verkoelen, met horren uw woning insectvrij houden en met raamdecoratie een sfeer creëren en tegelijkertijd de lichtinval regelen.

Vanuit ons familiebedrijf Vitrona zijn wij al sinds 1978 actief in het Westland en adviseren jullie graag bij het maken van de juiste keuze.


Pak nu gemakkelijk uw speciale kortingsacties!

In plaats van een groepskorting waarbij meerdere bewoners tegelijk inkopen is deze kortingsactie gemakkelijker en bedoeld voor u als individu en geldt het voor alle bewoners en toekomstige bewoners van Hart van ‘s-Gravenzande.
Het enige wat u hoeft te doen om recht te hebben op deze kortingsactie is door aan te geven dat u woonachtig bent in Hart van ’s-Gravenzande, de rest regelen wij voor u.

In samenwerking met onze vaste en betrouwbare fabrikant Luxaflex bieden wij u t/m 31 december 2017 onderstaande speciale kortingsacties:

•15% korting op Luxaflex buitenzonwering als knikarmschermen en screens

•15% korting op Luxaflex raamdecoratie

•15% korting op de Luxaflex horren voor deuren en ramen


Hoe kunt u gebruik maken van deze speciale korting?

Het leukste is om een bezoek te brengen aan onze showroom te Naaldwijk of Berkel en Rodenrijs. Dan kunt u de mooie oplossingen zelf bewonderen en bedienen. Komt u dit niet gelegen dan kunt u natuurlijk ook het contactformulier invullen of bellen naar 0174 – 631125. Stuurt u liever een email dan kunt u dat doen aan marketing@vitrona.nl. De kortingsactie geldt niet op aanvullende opties, vraag in onze showroom naar de voorwaarden.

Namens het Vitrona team graag tot ziens, de koffie staat voor u klaar!