Nieuwbouwwijk acties

Vitrona heet alle bewoners van harte welkom en feliciteert u met uw aankoop! Het maakt voor Vitrona niet uit of u alleen aan het oriënteren bent, aan het nadenken over verhuizen of pas bent verhuisd! Wij hopen u op onze website te kunnen informeren over alle mogelijkheden op het gebied van zonwering, kozijnen en terrasoverkappingen.

Op deze pagina’s staan onze speciale acties voor nieuwbouwwijken.


Hart van 's-Gravenzande

Om het leven in Hart van ‘s-Gravenzande zo comfortabel mogelijk te maken hebben wij voor alle bewoners in samenwerking met onze vaste fabrikant Luxaflex een speciale en eenmalige Vitrona kortingsactie opgezet voor buitenzonwering, horren en raamdecoratie.

Meer over Hart van ’s-Gravenzande


Hoogeland/Hoogheyd - Naaldwijk

Hoogeland en Hoogheyd zijn de nieuwste nieuwbouwwijken in Naaldwijk. De nieuwbouwwijken Hoogeland en Hoogheyd grenzen aan de wijk Kruisbroek, vlakbij het centrum van Naaldwijk in het Westland. U bent binnen enkele minuten in het moderne overdekte winkelcentrum ‘de Tuinen’.

Meer over Hoogeland/Hoogheyd Projectvoordeel


L'Avenue - Hoek van Holland

De nieuwbouwwijk L’Avenue is gelegen aan de Noordelijke kant van Hoek van Holland, tussen de Dirk van den Burgweg en het Noordlandse pad. De eerste fase bestaat uit 130 woningen, waaronder villa’s, rijtjeswoningen en twee-onder-één kap woningen. De verkoop van de tweede fase start medio 2010.

Meer over L’Avenue acties


Woerdblok (fase 4) - Naaldwijk

Het Woerdblok is verdeeld in vier fases: Waterrijk, Waterwijk, Zandheuvel en Zandstrand. De wijk is gelegen aan de Noordelijke kant van Naaldwijk en is gelegen naast het bedrijvenpark “De Woerd”, tussen de Grote Woerdlaan, Geestweg en de Kleine Achterweg.

Om het onze buren zo aangenaam mogelijk te maken in het woerdblok heeft Vitrona een aparte pagina ingericht, waar exclusieve acties en foto’s voor Woerdblok (fase 4) bewoners staan.

Meer over Woerdblok acties