Vitrona Zonwering, Kozijnen, Terrasoverkappingen

Zonwering

Zon is plezierig. Maar een teveel aan zon niet. Vitrona komt u te hulp. Er is tegenwoordig ongelooflijk veel mogelijk met zonwering. Wilt u binnen- en/of buitenzonwering? Vitrona kan u precies vertellen welk type zonwering voor u ideaal is. Met de nieuwste zonweringsystemen combineert u uitstekende zonwerende eigenschappen met extra uitstraling voor uw woning.

Meer over zonwering

Kozijnen / deuren

Bent u op zoek naar nieuwe kozijnen, een voordeur, achterdeuren, schuifpuien of glas? We kunnen u het complete kozijnen en deuren scala aanbieden. Met onze kwaliteitskozijnen en deuren kunt u uw woning een facelift geven. Bovendien bent u zeker van een vlekkeloze installatie, want ook het opmeten en het plaatsen van kozijnen is werk voor onze eigen ervaren specialisten. Kijk bijvoorbeeld eens op Kozijnen Vervangen, één van onze nieuwe pagina’s.

Meer over kozijnen / deuren

Terrasoverkappingen

Bent u ook zo’n buitenliefhebber? Dan is het bij Vitrona een kleine moeite om uw terras nóg gebruiksvriendelijker te maken door middel van een terrasoverkapping. Als specialisten in terrasoverkappingen bieden we u een totaalpakket om uw buitenseizoen verder te verlengen. Zon en wind blijven weg, terwijl u met spots en verwarming ook bij minder zonnig weer, optimaal kunt genieten in uw terrasoverkapping.

Meer over terrasoverkappingen


Weinor Cassita II en Opal Design actie; gratis motor t.w.v. 300,- !

Van 16 mei tot en met 31 juli 2015 ontvangt u een zeer mooie korting van 300,- op een zeer mooi scherm van Weinor. Het elegante en modern vormgegeven knikarmscherm Cassita kan tot 5,5 meter breed gemaakt worden en heeft een maximale uitval van 3 meter! Daarbij kunt u bij Weinor kiezen uit 48 standaard RAL kleuren en krijgt u via Vitrona wel 7 jaar garantie! Het scherm kan geplaatst worden aan een gevel, maar ook aan een balkon-plafond en is optioneel leverbaar met mooie geintegreerde LED-lichtlijst. De actie is ook geldig op het luxe scherm Opal Design.

De actie is geldig bij een afstandbediend scherm, bij de aanschaf vóór 31 juli 2015