Vitrona Zonwering, Kozijnen, Terrasoverkappingen

Zonwering

Zon is plezierig. Maar een teveel aan zon niet. Vitrona komt u te hulp. Er is tegenwoordig ongelooflijk veel mogelijk met zonwering. Wilt u binnen- en/of buitenzonwering? Vitrona kan u precies vertellen welk type zonwering voor u ideaal is. Met de nieuwste zonweringsystemen combineert u uitstekende zonwerende eigenschappen met extra uitstraling voor uw woning.

Meer over zonwering

Kozijnen / deuren

Bent u op zoek naar nieuwe kozijnen, een voordeur, achterdeuren, schuifpuien of glas? We kunnen u het complete kozijnen en deuren scala aanbieden. Met onze kwaliteitskozijnen en deuren kunt u uw woning een facelift geven. Bovendien bent u zeker van een vlekkeloze installatie, want ook het opmeten en het plaatsen van kozijnen is werk voor onze eigen ervaren specialisten. Kijk bijvoorbeeld eens op Kozijnen Vervangen, één van onze nieuwe pagina’s.

Meer over kozijnen / deuren

Terrasoverkappingen

Bent u ook zo’n buitenliefhebber? Dan is het bij Vitrona een kleine moeite om uw terras nóg gebruiksvriendelijker te maken door middel van een terrasoverkapping. Als specialisten in terrasoverkappingen bieden we u een totaalpakket om uw buitenseizoen verder te verlengen. Zon en wind blijven weg, terwijl u met spots en verwarming ook bij minder zonnig weer, optimaal kunt genieten in uw terrasoverkapping.

Meer over terrasoverkappingen


Nieuwjaaracties 2016

Wie heeft hem al gezien? Onze INNOVATIEKRANT 2016. Boordevol inspiratie en innovaties op het gebied van zonwering, kozijnen en terrasoverkappingen.

In de krant vindt u ook een speciale pagina met onze NIEUWJAARSACTIES. Bezoek onze showroom en profiteer hiervan. Onder het genot van een lekkere kop koffie brengen wij uw wens in kaart en zoeken wij samen uw nieuwe zonwering, kozijn of terrasoverkapping uit. U bent van harte welkom.

Onze acties:
- GRATIS MONTAGE op raamdecoratie en horren van Luxaflex en Verosol
- € 200,- KORTING op onze knikarmschermen
- € 100,- KORTING op rolluiken, screens en/of uitvalsschermen
- GRATIS HR++ GLAS en GRATIS INZETHORREN bij uw kunststof kozijnen (HR++ glas voor de prijs van normaal dubbel glas)
- € 300,- KORTING OP ACCESSOIRES bij uw terrasoverkapping

Actievoorwaarden
De acties gelden per product en zijn geldig t/m 29 februari 2016 en niet i.c.m. andere acties

Bijlagen