Vitrona Zonwering, Kozijnen, Terrasoverkappingen

Zonwering

Zon is plezierig. Maar een teveel aan zon niet. Vitrona komt u te hulp. Er is tegenwoordig ongelooflijk veel mogelijk met zonwering. Wilt u binnen- en/of buitenzonwering? Vitrona kan u precies vertellen welk type zonwering voor u ideaal is. Met de nieuwste zonweringsystemen combineert u uitstekende zonwerende eigenschappen met extra uitstraling voor uw woning.

Meer over zonwering

Kozijnen / deuren

Bent u op zoek naar nieuwe kozijnen, een voordeur, achterdeuren, schuifpuien of glas? We kunnen u het complete kozijnen en deuren scala aanbieden. Met onze kwaliteitskozijnen en deuren kunt u uw woning een facelift geven. Bovendien bent u zeker van een vlekkeloze installatie, want ook het opmeten en het plaatsen van kozijnen is werk voor onze eigen ervaren specialisten. Kijk bijvoorbeeld eens op Kozijnen Vervangen, één van onze nieuwe pagina’s.

Meer over kozijnen / deuren

Terrasoverkappingen

Bent u ook zo’n buitenliefhebber? Dan is het bij Vitrona een kleine moeite om uw terras nóg gebruiksvriendelijker te maken door middel van een terrasoverkapping. Als specialisten in terrasoverkappingen bieden we u een totaalpakket om uw buitenseizoen verder te verlengen. Zon en wind blijven weg, terwijl u met spots en verwarming ook bij minder zonnig weer, optimaal kunt genieten in uw terrasoverkapping.

Meer over terrasoverkappingen


ZONWERING ACTIE - Luxaflex Outdoor Terraszonwering

KORTINGSACTIE - Luxaflex Outdoor Terraszonwering
nu bij ons met € 200,- korting!

Bescherm uw woning tegen hinderlijk zonlicht en warmte en geniet optimaal van de zon. Maak een keuze uit het uitgebreide assortiment Luxaflex Outdoor terraszonwering. Voor kleine en grote terrassen hebben wij altijd een passende oplossing. Nú kunt u profiteren van € 200,- euro korting op terraszonwering van Luxaflex .

Iets voor u?
Bezoek gerust een van onze showrooms of neem contact met ons op. Wij adviseren u graag!

De actie loopt t/m 30 juni 2017.