Vitrona Zonwering, Kozijnen, Terrasoverkappingen

Zonwering

Zon is plezierig. Maar een teveel aan zon niet. Vitrona komt u te hulp. Er is tegenwoordig ongelooflijk veel mogelijk met zonwering. Wilt u binnen- en/of buitenzonwering? Vitrona kan u precies vertellen welk type zonwering voor u ideaal is. Met de nieuwste zonweringsystemen combineert u uitstekende zonwerende eigenschappen met extra uitstraling voor uw woning.

Meer over zonwering

Kozijnen / deuren

Bent u op zoek naar nieuwe kozijnen, een voordeur, achterdeuren, schuifpuien of glas? We kunnen u het complete kozijnen en deuren scala aanbieden. Met onze kwaliteitskozijnen en deuren kunt u uw woning een facelift geven. Bovendien bent u zeker van een vlekkeloze installatie, want ook het opmeten en het plaatsen van kozijnen is werk voor onze eigen ervaren specialisten. Kijk bijvoorbeeld eens op Kozijnen Vervangen, één van onze nieuwe pagina’s.

Meer over kozijnen / deuren

Terrasoverkappingen

Bent u ook zo’n buitenliefhebber? Dan is het bij Vitrona een kleine moeite om uw terras nóg gebruiksvriendelijker te maken door middel van een terrasoverkapping. Als specialisten in terrasoverkappingen bieden we u een totaalpakket om uw buitenseizoen verder te verlengen. Zon en wind blijven weg, terwijl u met spots en verwarming ook bij minder zonnig weer, optimaal kunt genieten in uw terrasoverkapping.

Meer over terrasoverkappingen


Puur genieten én winnen met Luxaflex Buitenzonwering

Heb jij onlangs buitenzonwering aangeschaft of ga je dat binnenkort doen? Dan heeft Vitrona i.s.m. Luxaflex® Buitenzonwering een hele leuke actie voor jou. Je maakt kans om je aankoopbedrag terug te winnen!

Genieten is Puur en al helemaal als je dit doet met Luxaflex® buitenzonwering. Laat ons weten wat voor jou het Puur Luxaflex® genieten is!

Hoe doe je dat?
Maak een foto van jouw Puur Vitrona genieten met je nieuwe Luxaflex Buitenzonwering. Deel deze foto voor 31 augustus 2016 op Instagram en/of reageer op Facebook en gebruik hierbij de hashtag #PuurLuxaflex en #Vitrona zonwering. Bijkomend zou het leuk zijn als je jouw Puur genietmoment mailt naar marketing@vitrona.nl. Let op: je Instagram en/op Facebook account dient op publiek te staan als je een inzending deelt.

Wil je meer weten?
Lees voorwaarden op luxaflex.nl/puurluxaflex.