Vitrona Zonwering, Kozijnen, Terrasoverkappingen

Zonwering

Zon is plezierig. Maar een teveel aan zon niet. Vitrona komt u te hulp. Er is tegenwoordig ongelooflijk veel mogelijk met zonwering. Wilt u binnen- en/of buitenzonwering? Vitrona kan u precies vertellen welk type zonwering voor u ideaal is. Met de nieuwste zonweringsystemen combineert u uitstekende zonwerende eigenschappen met extra uitstraling voor uw woning.

Meer over zonwering

Kozijnen / deuren

Bent u op zoek naar nieuwe kozijnen, een voordeur, achterdeuren, schuifpuien of glas? We kunnen u het complete kozijnen en deuren scala aanbieden. Met onze kwaliteitskozijnen en deuren kunt u uw woning een facelift geven. Bovendien bent u zeker van een vlekkeloze installatie, want ook het opmeten en het plaatsen van kozijnen is werk voor onze eigen ervaren specialisten. Kijk bijvoorbeeld eens op Kozijnen Vervangen, één van onze nieuwe pagina’s.

Meer over kozijnen / deuren

Terrasoverkappingen

Bent u ook zo’n buitenliefhebber? Dan is het bij Vitrona een kleine moeite om uw terras nóg gebruiksvriendelijker te maken door middel van een terrasoverkapping. Als specialisten in terrasoverkappingen bieden we u een totaalpakket om uw buitenseizoen verder te verlengen. Zon en wind blijven weg, terwijl u met spots en verwarming ook bij minder zonnig weer, optimaal kunt genieten in uw terrasoverkapping.

Meer over terrasoverkappingen


BINNEN 3 WEKEN GENIETEN VAN UW MAATWERK ZONNESCHERM

Wilt u déze zomer nog een zonnescherm? Bij Vitrona is het mogelijk! Bij Vitrona begrijpen we dat u bij warm weer wilt genieten van een plek in de schaduw. En graag zo snel mogelijk. De levertijd van zonneschermen is bij andere zonweringsbedrijven gemiddeld 8 weken… Maar niet bij Vitrona!

Unieke levertijd
Bij Vitrona profiteert u van de unieke levertijd van 3 weken! Deze levertijd in zonneschermen vindt u nergens anders. Uiteraard met de kwaliteit, het advies en service waar Vitrona bekend om staat. Wacht niet langer en maak een afspraak, dan zorgen wij dat u binnen 3 weken kunt genieten van uw zonnescherm.

Prijsvoorbeeld compleet maatwerk zonnescherm
• 5 tot 5,5 meter breed
• 2,5 meter uitval
• gratis advies in de showroom
• gratis inmeten
• inclusief montage

In totaal: €1.877,- incl. BTW

Vraag naar onze voorwaarden

Bekijk hier onze zonwering aanbieding