Vitrona Zonwering, Kozijnen, Terrasoverkappingen

Zonwering

Zon is plezierig. Maar een teveel aan zon niet. Vitrona komt u te hulp. Er is tegenwoordig ongelooflijk veel mogelijk met zonwering. Wilt u binnen- en/of buitenzonwering? Vitrona kan u precies vertellen welk type zonwering voor u ideaal is. Met de nieuwste zonweringsystemen combineert u uitstekende zonwerende eigenschappen met extra uitstraling voor uw woning.

Meer over zonwering

Kozijnen / deuren

Bent u op zoek naar nieuwe kozijnen, een voordeur, achterdeuren, schuifpuien of glas? We kunnen u het complete kozijnen en deuren scala aanbieden. Met onze kwaliteitskozijnen en deuren kunt u uw woning een facelift geven. Bovendien bent u zeker van een vlekkeloze installatie, want ook het opmeten en het plaatsen van kozijnen is werk voor onze eigen ervaren specialisten. Kijk bijvoorbeeld eens op Kozijnen Vervangen, één van onze nieuwe pagina’s.

Meer over kozijnen / deuren

Terrasoverkappingen

Bent u ook zo’n buitenliefhebber? Dan is het bij Vitrona een kleine moeite om uw terras nóg gebruiksvriendelijker te maken door middel van een terrasoverkapping. Als specialisten in terrasoverkappingen bieden we u een totaalpakket om uw buitenseizoen verder te verlengen. Zon en wind blijven weg, terwijl u met spots en verwarming ook bij minder zonnig weer, optimaal kunt genieten in uw terrasoverkapping.

Meer over terrasoverkappingen


UITNODIGING nazomerse 'Terrasoverkappingshows' in Naaldwijk & Berkel en Rodenrijs

Tijdens deze twee dagen tonen wij u ruim acht oplossingen in vaste, schuifbare en Louvre terrasoverkappingen. U wordt verrast met heerlijke culinaire hapjes welke door een plaatselijke chefkok van restaurant Pure passie op een ‘Green Egg’ worden bereid.

Terrasoverkappingshow Naaldwijk
Vrijdag 16 september van 9:00 tot 17:00 uur
Zaterdag 17 september van 10:00 tot 17:00 uur

Terrasoverkappingshow Berkel en Rodenrijs
Vrijdag 23 september van 9:00 tot 17:00 uur
Zaterdag 24 septemberr van 10:00 tot 17:00 uur

Het ultieme buitenleven
Een terrasoverkapping is een verlenging van uw woonkamer. Heerlijk genieten van een kop koffie of een wijntje in uw veranda of tuinkamer. In de zomer ontspannen tijdens de lange avonden en in de herfst comfortabel nazomeren. Naast het diverse aanbod terrasoverkappingen biedt Vitrona ook tal van accessoires voor extra comfort, zoals windschermen, winddoeken, onderzonwering, terrasverwarmers en verlichting.

Er is voldoende eigen parkeergelegenheid bij de showroom aan de Grote Woerdlaan 36c te Naaldwijk en Nobelsingel 4 te Berkel en Rodenrijs. U bent van harte welkom.

Graag tot ziens in onze showroom!