Vitrona Zonwering, Kozijnen, Terrasoverkappingen

Zonwering

Zon is plezierig. Maar een teveel aan zon niet. Vitrona komt u te hulp. Er is tegenwoordig ongelooflijk veel mogelijk met zonwering. Wilt u binnen- en/of buitenzonwering? Vitrona kan u precies vertellen welk type zonwering voor u ideaal is. Met de nieuwste zonweringsystemen combineert u uitstekende zonwerende eigenschappen met extra uitstraling voor uw woning.

Meer over zonwering

Kozijnen / deuren

Bent u op zoek naar nieuwe kozijnen, een voordeur, achterdeuren, schuifpuien of glas? We kunnen u het complete kozijnen en deuren scala aanbieden. Met onze kwaliteitskozijnen en deuren kunt u uw woning een facelift geven. Bovendien bent u zeker van een vlekkeloze installatie, want ook het opmeten en het plaatsen van kozijnen is werk voor onze eigen ervaren specialisten. Kijk bijvoorbeeld eens op Kozijnen Vervangen, één van onze nieuwe pagina’s.

Meer over kozijnen / deuren

Terrasoverkappingen

Bent u ook zo’n buitenliefhebber? Dan is het bij Vitrona een kleine moeite om uw terras nóg gebruiksvriendelijker te maken door middel van een terrasoverkapping. Als specialisten in terrasoverkappingen bieden we u een totaalpakket om uw buitenseizoen verder te verlengen. Zon en wind blijven weg, terwijl u met spots en verwarming ook bij minder zonnig weer, optimaal kunt genieten in uw terrasoverkapping.

Meer over terrasoverkappingen


Herfstvoordeel kunststof kozijnen

Oude kozijnen kunnen veel lasten met zich meebrengen. Ze hebben veel onderhoud nodig en zijn inbraakgevoelig. In oudere woningen voldoet het hang- en sluitwerk van kozijnen vaak niet meer aan de hedendaagse normen.

Voordeel kunststof kozijnen
Kunststof kozijnen kunnen tegen warmte, maar zijn ook bestand tegen regen en sneeuw. Ander bijkomend voordeel is dat ze niet zullen krimpen, zwellen of splijten en u heeft geen last meer van rottend hout. Kunststof kozijnen bieden:

- een beter binnenklimaat
- extra inbraakvertragend hang- en sluitwerk
- minder onderhoud

Herfstvoordeel kunststof kozijnen
Zijn uw kozijnen toe aan vervanging? Laat u adviseren over kunststof kozijnen bij Vitrona. Vitrona heeft tot en met 30 november 2016 ‘Herfstvoordeel’ op alle kunststof kozijnen. U bent van harte welkom in de showroom voor een uitgebreide presentatie. Tijdens de voordeelweken biedt Vitrona tijdelijk een aantrekkelijke actie. Zo is HR++ glas voor de prijs van normaal dubbelglas verkrijgbaar en ontvangt u een gratis inzethor bij ieder draaikiepraam. Bovendien krijgt u 15 jaar all-in glasgarantie op lek en blindslag.