Vitrona Zonwering, Kozijnen, Terrasoverkappingen

Zonwering

Zon is plezierig. Maar een teveel aan zon niet. Vitrona komt u te hulp. Er is tegenwoordig ongelooflijk veel mogelijk met zonwering. Wilt u binnen- en/of buitenzonwering? Vitrona kan u precies vertellen welk type zonwering voor u ideaal is. Met de nieuwste zonweringsystemen combineert u uitstekende zonwerende eigenschappen met extra uitstraling voor uw woning.

Meer over zonwering

Kozijnen / deuren

Bent u op zoek naar nieuwe kozijnen, een voordeur, achterdeuren, schuifpuien of glas? We kunnen u het complete kozijnen en deuren scala aanbieden. Met onze kwaliteitskozijnen en deuren kunt u uw woning een facelift geven. Bovendien bent u zeker van een vlekkeloze installatie, want ook het opmeten en het plaatsen van kozijnen is werk voor onze eigen ervaren specialisten. Kijk bijvoorbeeld eens op Kozijnen Vervangen, één van onze nieuwe pagina’s.

Meer over kozijnen / deuren

Terrasoverkappingen

Bent u ook zo’n buitenliefhebber? Dan is het bij Vitrona een kleine moeite om uw terras nóg gebruiksvriendelijker te maken door middel van een terrasoverkapping. Als specialisten in terrasoverkappingen bieden we u een totaalpakket om uw buitenseizoen verder te verlengen. Zon en wind blijven weg, terwijl u met spots en verwarming ook bij minder zonnig weer, optimaal kunt genieten in uw terrasoverkapping.

Meer over terrasoverkappingen


ZOMER ACTIE WEKEN met Luxaflex® buitenzonwering

Profiteer tijdens 14 t/m 31 augustus van onze hoge zomerkortingen!

Iedere klant ontvangt in de periode van 14 augustus t/m 31 augustus bij aankoop van een Luxaflex® terraszonwering van Vitrona een gratis zonweringmotor inclusief afstandbediening ter waarde van € 300 euro!

Zoekt u een uitvalsscherm of een screen? Dan zijn onze ZOMER ACTIE WEKEN ook interessant voor u: Op het Luxaflex® uitvalsscherm Clip Venster en het Luxaflex® windvast screen Beaufort, krijgt u gratis montage ter waarde van € 150 euro! Vraag naar de actievoorwaarden.

Onder het genot van een kopje koffie geven wij u een advies wat aansluit bij uw woning en wens. We weten zeker dat u verrast zult zijn!