Vitrona Zonwering, Kozijnen, Terrasoverkappingen

Zonwering

Zon is plezierig. Maar een teveel aan zon niet. Vitrona komt u te hulp. Er is tegenwoordig ongelooflijk veel mogelijk met zonwering. Wilt u binnen- en/of buitenzonwering? Vitrona kan u precies vertellen welk type zonwering voor u ideaal is. Met de nieuwste zonweringsystemen combineert u uitstekende zonwerende eigenschappen met extra uitstraling voor uw woning.

Meer over zonwering

Kozijnen / deuren

Bent u op zoek naar nieuwe kozijnen, een voordeur, achterdeuren, schuifpuien of glas? We kunnen u het complete kozijnen en deuren scala aanbieden. Met onze kwaliteitskozijnen en deuren kunt u uw woning een facelift geven. Bovendien bent u zeker van een vlekkeloze installatie, want ook het opmeten en het plaatsen van kozijnen is werk voor onze eigen ervaren specialisten. Kijk bijvoorbeeld eens op Kozijnen Vervangen, één van onze nieuwe pagina’s.

Meer over kozijnen / deuren

Terrasoverkappingen

Bent u ook zo’n buitenliefhebber? Dan is het bij Vitrona een kleine moeite om uw terras nóg gebruiksvriendelijker te maken door middel van een terrasoverkapping. Als specialisten in terrasoverkappingen bieden we u een totaalpakket om uw buitenseizoen verder te verlengen. Zon en wind blijven weg, terwijl u met spots en verwarming ook bij minder zonnig weer, optimaal kunt genieten in uw terrasoverkapping.

Meer over terrasoverkappingen


Extra beveiligd tegen inbraak met kunststof kozijnen

Oude kozijnen kunnen veel lasten met zich meebrengen. Ze hebben veel onderhoud nodig en zijn inbraakgevoelig. In oudere woningen voldoet het hang- en sluitwerk van kozijnen vaak niet meer aan de hedendaagse normen.

Politie Keurmerk Veilig Wonen
Inbraakpreventie is het zo moeilijk mogelijk maken voor inbrekers om een woning binnen te komen. Om te voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (SKG), moet de woning worden voorzien van nieuwe kunststof kozijnen en extra inbraakwerend hang- en sluitwerk. Wilt u een nog hogere inbraakbeveiliging? Kies dan voor kerntrek beveiligde SKG cilinders en beglazing met veiligheidsfolies. Kunststof kozijnen bieden naast veiligheid ook isolatie en bescherming tegen alle weersinvloeden.

Eigenschappen kunststof kozijnen
Naast het feit dat u extra beveiligd bent tegen inbraak, bieden kunststof kozijnen u ook:
- minder onderhoud
- een beter binnenklimaat

Herfstvoordeel kunststof kozijnen
Zijn uw kozijnen toe aan vervanging? Laat u adviseren over kunststof kozijnen bij Vitrona. Vitrona heeft tot en met 17 december 2016 ‘Herfstvoordeel’ op alle kunststof kozijnen. U bent van harte welkom in de showroom voor een uitgebreide presentatie. Tijdens de voordeelweken biedt Vitrona tijdelijk een aantrekkelijke actie. Zo is HR++ glas voor de prijs van normaal dubbelglas verkrijgbaar en ontvangt de klant een gratis inzethor bij ieder draaikiepraam. Bovendien krijgt men 15 jaar all-in glasgarantie op lek en blindslag.

Interesse?
Bezoek gerust een van onze showrooms met alles op het gebied van kozijnen en wij vertellen u graag meer. Naast kozijnen kunt u bij ons ook terecht voor zonwering en terrasoverkappingen. Onze showrooms van 350 m2, gelegen aan de Nobelsingel 4 te Berkel en Rodenrijs en aan de Grote Woerdlaan 36c in Naaldwijk, bieden voldoende eigen parkeergelegenheid. Van dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 en zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur zijn wij geopend. En neem gerust uw kinderen mee, want er is voor de allerkleinsten altijd wel wat leuks te beleven in de speelhoek of bij de (veilige) Koikarpervijver. Schikt het niet? Maak een afspraak buiten de genoemde tijden.