Vitrona Zonwering, Kozijnen, Terrasoverkappingen

Zonwering

Zon is plezierig. Maar een teveel aan zon niet. Vitrona komt u te hulp. Er is tegenwoordig ongelooflijk veel mogelijk met zonwering. Wilt u binnen- en/of buitenzonwering? Vitrona kan u precies vertellen welk type zonwering voor u ideaal is. Met de nieuwste zonweringsystemen combineert u uitstekende zonwerende eigenschappen met extra uitstraling voor uw woning.

Meer over zonwering

Kozijnen / deuren

Bent u op zoek naar nieuwe kozijnen, een voordeur, achterdeuren, schuifpuien of glas? We kunnen u het complete kozijnen en deuren scala aanbieden. Met onze kwaliteitskozijnen en deuren kunt u uw woning een facelift geven. Bovendien bent u zeker van een vlekkeloze installatie, want ook het opmeten en het plaatsen van kozijnen is werk voor onze eigen ervaren specialisten. Kijk bijvoorbeeld eens op Kozijnen Vervangen, één van onze nieuwe pagina’s.

Meer over kozijnen / deuren

Terrasoverkappingen

Bent u ook zo’n buitenliefhebber? Dan is het bij Vitrona een kleine moeite om uw terras nóg gebruiksvriendelijker te maken door middel van een terrasoverkapping. Als specialisten in terrasoverkappingen bieden we u een totaalpakket om uw buitenseizoen verder te verlengen. Zon en wind blijven weg, terwijl u met spots en verwarming ook bij minder zonnig weer, optimaal kunt genieten in uw terrasoverkapping.

Meer over terrasoverkappingen


Vitrona ook tijdens de feestdagen geopend!

Ook tijdens de feestdagen zijn wij speciaal voor u geopend. Kom gezellig langs in een van onze showrooms om uzelf te informeren over onze verschillende producten. De volledige lijst van wanneer we open en gesloten zijn is als volgt:

- Vrijdag 22 december geopend van 09:00 – 16:00 uur (uur eerder dicht wegens Vitrona kerst diner)
- Zaterdag 23 december geopend van 10:00 – 15:00 uur.
- Maandag 25 en dinsdag 26 december gesloten.
- Woensdag 27, donderdag 28 en vrijdag 29 december geopend van 09:00-17:00.
- Zaterdag 30 & zondag 31 december en maandag 1 januari gesloten.
- Vanaf 2 januari weer geopend volgens normale openingstijden.

Profiteer nog t/ 31 december 2017
Voor u hebben wij t/m 31 december nog een speciale actie, u ontvangt nu bij Vitrona €100.- korting op elektrisch bedienbare rolluiken. Rolluiken zijn een geweldige manier om uw huis beter te beschermen tegen inbrekers en om uw huis te isoleren gedurende de winter.