Vitrona Zonwering, Kozijnen, Terrasoverkappingen

Zonwering

Zon is plezierig. Maar een teveel aan zon niet. Vitrona komt u te hulp. Er is tegenwoordig ongelooflijk veel mogelijk met zonwering. Wilt u binnen- en/of buitenzonwering? Vitrona kan u precies vertellen welk type zonwering voor u ideaal is. Met de nieuwste zonweringsystemen combineert u uitstekende zonwerende eigenschappen met extra uitstraling voor uw woning.

Meer over zonwering

Kozijnen / deuren

Bent u op zoek naar nieuwe kozijnen, een voordeur, achterdeuren, schuifpuien of glas? We kunnen u het complete kozijnen en deuren scala aanbieden. Met onze kwaliteitskozijnen en deuren kunt u uw woning een facelift geven. Bovendien bent u zeker van een vlekkeloze installatie, want ook het opmeten en het plaatsen van kozijnen is werk voor onze eigen ervaren specialisten. Kijk bijvoorbeeld eens op Kozijnen Vervangen, één van onze nieuwe pagina’s.

Meer over kozijnen / deuren

Terrasoverkappingen

Bent u ook zo’n buitenliefhebber? Dan is het bij Vitrona een kleine moeite om uw terras nóg gebruiksvriendelijker te maken door middel van een terrasoverkapping. Als specialisten in terrasoverkappingen bieden we u een totaalpakket om uw buitenseizoen verder te verlengen. Zon en wind blijven weg, terwijl u met spots en verwarming ook bij minder zonnig weer, optimaal kunt genieten in uw terrasoverkapping.

Meer over terrasoverkappingen


Vroege voorjaarsacties

Profiteer van 17 februari t/m 4 maart a.s. van diverse kortingsacties.

€ 200,- KORTING
op onze knikarmschermen

2e product 20% korting
op raamdecoratie en horren
van Luxaflex en Verosol

€ 100,- KORTING
op rolluiken, buitenjaloezieën, screens
uitvalsschermen en/of markiezen

*GRATIS** HR++ GLAS en GRATIS INZETHORREN*
bij uw kunststof kozijnen
(**voor de prijs van normaal dubbel glas)

€ 300,- KORTING OP ACCESSOIRES
bij uw terrasoverkapping

Actievoorwaarden:
De acties gelden per product en zijn geldig van 17 februari t/m 4 maart 2017 en niet i.c.m. andere acties.

Bijlagen