zonwering, kozijnen, terrasoverkappingen

Zonwering

Zon is plezierig. Maar een teveel aan zon niet. Vitrona komt u te hulp. Er is tegenwoordig ongelooflijk veel mogelijk aan zonwering. Wilt u binnen- of buitenzonwering? Vitrona kan u precies vertellen welk type zonwering voor u ideaal is. Met de nieuwste systemen combineert u uitstekende zonwerende eigenschappen met extra uitstraling voor uw kantoor, bedrijf of horecagelegenheid.

Meer over zonwering

Kozijnen / deuren

Bent u op zoek naar nieuwe kozijnen, een voordeur, achterdeuren, schuifpuien, glas, of eigenlijk een gehele complete gevel(renovatie) ? Welkom bij Vitrona. We kunnen u het complete scala aanbieden. Met de kwaliteitsproducten van Vitrona kunt u uw woning of bedrijfspand een facelift geven. Bovendien bent u zeker van een vlekkeloze installatie, want ook het opmeten en het plaatsen is werk voor onze eigen specialisten.

Meer over kozijnen / deuren

Terrasoverkappingen

Wilt u jaarrond genieten van uw terras?? Als specialisten in terrasoverkappingen bieden we u een totaalpakket om uw buitenseizoen verder te verlengen. Zon en wind blijven weg, terwijl u en uw klanten met spots en verwarming ook bij minder zonnig weer buitengewoon kunnen genieten.

Meer over terrasoverkappingen


Vitrona gaat voor veilig werken met VCA-certificatie

Naast hoogwaardige producten en perfecte service, is er één aspect waar Vitrona erg veel waarde aan hecht; ‘Veilig werken’. Dit is onderverdeeld in drie aspecten: Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Regelgeving op dit gebied is vastgelegd in het ‘*VCA-certificaat*’ (VGM checklist aannemers).

In 2004 behaalde Vitrona al eerder, toen nog onder de naam SchermNed, het VCA-certificaat. Nu, 7 jaar later, zijn alle werknemers van Vitrona en SchermNed in februari opnieuw geslaagd voor de VCA cursus. In de verkoop, werkvoorbereiding en in de montage wordt er vanaf heden gewerkt volgens de richtlijnen van de VCA. Zo worden gereedschappen, ladders en machines volgens VCA normen ieder jaar gekeurd.

Alle betreffende personen hebben het certificaat en de bijbehorende VCA-pas ontvangen. De daadwerkelijke certificering wordt nog officieel gemaakt. Hou onze website in de gaten voor meer informatie.